Alles netjes en accurate verzorging.
Hier kun je op vertrouwen. Problemen bestaan niet; alleen goede en snelle oplossingen. Service. Snel. Secuur.
Goede reactie op de reparatieaanvraag. Snelle, duidelijke offerte en werkplaats afspraak. Snelle en goede uitvoering. Vriendelijke en zorgzame medewerkers.
Ervaring is al jaren oke
Wederom snel en vriendelijk geholpen en mijn auto weer APK gekeurd en als nieuw in orde gemaakt.
Uitstekend bedrijf met geweldige service
Ik ben al meer dan 45 jaar klant bij Garage Moorthaemer en nog nooit klachten gehad. Altijd respectvol en vriendelijk geholpen.
Kon snel terecht en kreeg snel te horen waar ik aan toe was. Vriendelijke mensen die je helpen.
Bedrijf werkt met zorg aan mijn auto.
Tijdens onze vakantie probleempje met een van de autobanden. Vriendelijk, snel en op een nette manier opgelost. Top service!
Altijd weer tevreden hoe ik vriendelijk benaderd word, hoe het werk gedaan word en zeer zeker hoe gekeken word om de kosten te kunnen drukken …… bedankt voor jullie moeite dat verdiend alle sterren ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️
Deskundig, vriendelijk
Uitmuntende service
Deskundige service, meedenkend en anticiperend.
Met onze MG waren we deelnemer aan een rally. Na een gescheurde dynamo poelie was Jan er als de kippen bij om ons te helpen en de reis te vervolgen . TOPKLASSE.
Altijd fijne service!
Super.
Ja, 25 jaar lang, met diverse auto's. Altijd goed en snel geholpen, monteurs met bergen ervaring. Wat wil je nog meer..... en dat allemaal altijd voor redelijke prijzen, wel daarvoor krijgt je auto een Topservice!
Ik ben zeer tevreden
Vanwege de specialisatie met MG kom ik al enkele jaren voor onderhoud en reparatie aan mijn MGF. Altijd goed geholpen, waarbij ook uitleg gegeven wordt over de reparatie en werkwijze van onderdelen.
Zolang ik er al kom heb ik nog nooit te klagen gehad, altijd netjes benadert en uitleg gehad van wat er aan de hand is met de auto. Als vrouw heb ik er natuurlijk geen verstand van en heb ook nooit het gevoel dat me wat wijs word gemaakt. Heb allee vertrouwen in Jan en zijn manschappen. Heb de auto nodig voor mijn werk dus hecht er veel waarde aan dat hij tip top is . Ik ben super tevreden en rij weer blij naar buiten ….. bedankt
Veel kennis in combinatie met een eerlijke analyse van het probleem met de auto. Smeert je geen onnodige dingen aan om maar geld te verdienen.
Van a tot z alles in orde
Prima bedrijf!
Oude Rijksweg Noord 16