Auto laten keuren zonder problemen. Geen gekke fratsen. Vanwege steekproef moest ik met mijn zoontje van 2 wachten. We kregen een lift naar huis aangeboden. Zeer sympathiek.
ben al jaren vaste klant en mijn onderhoud van de auto is prima geregeld, ben zeer tevreden.
Makkelijk online afspraak te maken
Vakwerk. service
Goede service en klantvriendelijk
Ik had de accu defect. 3 garage’s gebeld voor prijsinfo. Bij t Heukske kreeg ik de beste info wat betreft Prijs en duidelijke uitleg. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan, dus de keuze was snel gemaakt. Kon er ‘middags fijn op afspraak terecht en werd keurig geholpen door monteur Marc. Reden om hier terug te gaan.
Ik kom hier al jaren. Ik word altijd goed geholpen. Er wordt meegedacht en gekozen voor de beste oplossing.
Altijd fijne service.
Ben zeer tevreden over de onderhoudsbeurt en reparatie. Rekening was wel "pittig". Maar wat is nog goedkoop. Op de rekening geen rare dingen ( "eerlijke bedragen")
Prima sevice. Zeer deskundig. Klantvriendelijk.
Goed geholpen
Een kleinschalig bedrijf, met plezierige contact, hier ga je weer naar terug.
Ik ben al meer dan 35 jaar een zeer tevreden klant. Heb al die jaren ook via Heukske andere auto’s gekocht, altijd naar volle tevredenheid.
Goed geholpen, en duidelijk geïnformeerd.
Uitstekende vakkennis, aardig ruimdenkend in oplossingen en staan altijd voor je klaar. Dik tevreden!
Spoedreparatie eind december werd keurig behandeld, zowel op kantoor als in de werkplaats.
17 jaar heb ik voor mijn werk 150 km. per dag gereden. Onderhoud was in handen van autofirst-heukske. Nooit een vrije dag moeten nemen voor onderhoud of reparatie. Ik kreeg vaak een vervangende auto als de auto gerepareerd moest worden of op een tijdstip dat het mij uitkwam. Gezellig team waar ik volledig op kon vertrouwen.
Service,klantvriendelijkheid,deskundigheid enz. gewoon niets op aan te merken.
Zeer zeer tevreden over deze garage, Heel erg klantvriendelijk,aardige mensen die daar werken. Top top top
Ik kom al jaren bij het heukske. Fijne en betrouwbare club mensen. Doen wat ze zeggen.
Daar waar de merkdealer pas over weken tijd had, maakte het team van AutoFirst 't Heukske snel tijd vrij. Ik werd netjes gebeld dat er nog iets eigenlijk vervangen zou moeten worden. Goede service!
afspraak op tijd nagekomen, in de wachttijd een kopje koffie. zoals altijd goed geholpen
snelle en betrouwbare en betaalbare service
prima zonder commentaar