Prima service voor een goede prijs.
Snelle en goede service terwijl je wacht.
Zelfs in deze periode van coronacrisis levert Auto Sijben dezelfde service die we van hun gewend zijn!
Afspraak, maken en de auto brengen. De rest wordt geregeld. Goede monteur en uitleg over de reparatie.
Snel, betrouwbaar en zegt waar het op staat.
Al jaren krijg ik een duidelijk beeld van eventuele werkzaamheden en de ingeschatte kosten aan mijn camper. Zowel de keuring als andere werkzaamheden zoals vervangen van banden, olie tot de distributieriem gaan in goed overleg. Ook is het prettig dat er geen lange wachttijden zijn als ik een telefonische afspraak inplan.
Apk keuring. Prima .
Laatst een acuut probleem gehad met mijn Toyota. Dit was snel en vakkundig opgelost!
zeer goed
Klant vriendelijk en goede service.
Komen hun afspraken na en ze gaan zorgvuldig met hun klanten om.
Ik werd snel geholpen en kon er op wachten dat is fijn.
Zowel bij aankoop, verkoop en onderhoud betrouwbaar. Hoog service niveau. Absolute aanrader.
Zijn vriendelijk en behulpzaam. Hierdoor staan ze altijd voor je klaar om naar een oplossing te zoeken.
Bijna 27 jaar klant. Altijd de beste service tegen en eerlijke prijs. Uiterst klantvriendelijk en meedenkend.
Goede en vlotte afwerking
ACCURAAT EN VRIENDELIJK.
Goed werk en goede service.Ook lekkere koffie.Grtz.
Een geweldige garage waar service en deskundigheid hoog in het vaandel staan! Niets is hun teveel. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Afspraak is afspraak.
Wij worden vanaf het moment dat wij bij auto Sijben onze eerste auto kochten zeer correct, kundig en klantvriendelijk behandeld. Reden voor ons om hen onze auto toe te vertrouwen.
Betrouwbaar, leveren goed werk !