APK en wintercontrole laten uitvoeren. Snel afspraak kunnen maken en alles weer top in orde voor de komende winter maanden
Al jarenlang uiterst tevreden over de deskundigheid, service en klantvriendelijkheid van Ralf van den Broek.
Bij Ralph staat de klant altijd op 1
Tijd voor zijn klant, goede communicatie over gedane onderhoud. Zeer tevreden
Vakkundig en vriendelijk.
Rustige, vriendelijke en en zeer behulpzame eigenaar en ook eerlijk. Mijn eerste ervaring was apk voor camperbusje met deze garage, maar ik kom terug, met personenauto voor apk en onderhoud. Nog nooit meegemaakt in 22 jaar dat ik me klant voelde en geen nummer en snel weer door. Alle tijd en aandacht voor je.
Kwaliteit/prijsvergelijk 10 Servicebereidheid 10
Goede uitleg over de werkzaamheden en goede afspraken gemaakt over de uitvoering. Top!
Een goede en eerlijke garage met uitstekende service en kwaliteit
Netjes en snel geholpen, Als er een duurdere reparatie te wachten staat overleggen ze met de klant.
heel goed
Vriendelijk eerlijk vakmanschap
Top garage ,ralf staat altijd voor je klaar Werk goed ,lost het altijd op . Zeer tevreden, vertrouw blindelings op zijn oordelen op mij auto .
Afspraak maken auto brengen en klaar top.
Duidelijke en eerlijke communicatie. Prijs/ kwaliteit verhouding prima. Legt goed uit en denkt mee in mogelijkheden en oplossingen. Dit alles altijd in een prettige sfeer.
Hier een auto gekocht. op de aankoop bon stond na de bezichtiging een aantal gebreken deze zijn niet na gekomen onder weg naar huis geeft de auto het bekende motor storing lampje. reserve wiel met een winterband er op zeker van marktplaats afgehaald. aan de auto is niets gedaan voor de aflevering geen motor olie ververst geen filters vervangen alleen een lampje die bij de apk vervangen moest worden.
Medewerkers zijn altijd behulpzaam en klantvriendelijk. Werkzaamheden worden op goede wijze uitgevoerd conform afspraak.
correcte en altijd vriendelijke benadering
Ook deze keer weer heeft Ralph ons perfect geholpen. Een goed advies is daarna zo snel mogelijk ook uitgevoerd als reparatie.
Toelichting op AutoFirst Mobiliteits Service Card werd zeer op prijs gesteld evenals de goede uitleg mbt bandenspanning
Snel en volgens afspraak
Altijd goed geregeld . Alles netjes gerepareerd, goede service Top vriendelijkheid . Aanrader voor iedereen deze garage