Mijn auto had een slechte accu. Ik werd direct geholpen dmv een nieuwe accu.
Goed en deskundig
Al jaren een tevreden klant, Hartelijk ontvangst, Goede service, overleg als er mankementen zijn geconstateerd, Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ophalen en terugbreng service is Top
Zeer positief! Hulpvaardig en deskundig!!
Transperant, meedenkend en een vakman.
Ralph en zijn vakbekwame medewerkers zijn altijd even vriendelijk, denken goed mee en staan paraat wanneer nodig! Er wordt eerst overlegd wanneer er toch hogere kosten zijn voorag gedacht. Wat ik erg prettig vond, was de openheid en eerlijkheid toen ik nieuwe banden onder mijn auto moest laten zetten. Ralph wees mij op de folderaanbieding van AutoFirst waardoor ik nu 4 all-season banden heb voor een zeer gunstige prijs! Tevens kan ik Ralph ook aanraden wanneer je op zoek bent naar een andere auto (als aankoopbegeleider). Fijn wanneer je zo'n professional aan je zij hebt staan bij zo'n aanschaf. Kan niets negatiefs benoemen, komen er graag en altijd naar volle tevredenheid!!
goede ervaring met autobedrijf vd broek zeer goed geholpen correcte prijsafspraak