Prima service, duidelijke afspraken. Goede prijs / kwaliteit

Prettige communicatie met de mederwerkers. Duidelijke afspraken en goede prijs/kwaliteit. Zeer tevreden.

keurig geholpen

goed advies en nette montage

Doppelbedienung einbauen

Ich wurde auch jetzt zum zweiten mal dort herzlich begrüßt, die Annahme vom Auto war super, der Service vom Chef und den Mitarbeitern war TOP. Einige Werkstätten in Deutschland können sich dort eine Scheibe abschneiden. Top Arbeit, Top Service, Top Preis Vielen Dank dafür

Snelle levering

Correct

• Prijs/Kwaliteit

Weer zeer tevreden over de goede service en uitstekend personeel

Driemaal is scheepsrecht. Nadat de cruise control 2 maal zo goed als mogelijk was gerepareerd werd al gezegd dat een volgende keer een meer fundamentele aanpak nodig zou zijn, mocht die het weer begeven. Nu dus de grondige aanpak en de cruise control doet het weer prima. Deze is naderhand ingebouwd en functioneert weer als vanouds.

• Prijs/Kwaliteit

Goede service en kwaliteit van geleverde werkzaamheden.

Als klant wordt je goed geholpen en krijg je goede uitleg over de werkzaamheden en kosten. Prima en vakkundige monteurs die hun werkzaamheden netjes en professioneel uitvoeren.

• Prijs/Kwaliteit

Goede service en doen wat ze zeggen

Afspraak gemaakt, maar de externe leverancier levert materiaal niet optijd. Ik ben keurig gebeld en we hebben nieuw afspraak gemaakt. Ook in maken afspraak werd er meegedacht wat het handigste was, ook voor mij.

Geweldige service

Heel goed geholpen door alle medewerkers. Er werd ruim de tijd genomen over de werking van de afneembare trekhaak.

Super goed

Heel goed en snel geholpen

Op en Top

Heb aangegeven dat ik de auto de weekend nodig heb voor een lange rit. Materiaal is gelijk besteld De volgende ochtend werd het gelijk aangepakt en voor de middag een telefoontje van Maarten dat de auto klaar staat. Kortom, goede service, snelle afhandeling, goede prijs, Top service

Snelle levering

Snelle levering.

Snel en goed

Good!

Good

• Prijs/Kwaliteit

Altijd goed en correct geholpen

• Prijs/Kwaliteit

Mijn auto voor de eerste keer daar gebracht voor een airco service beurt en ben heel tevreden ze zijn ook heel klant vriendelijk

Fijne garage, en klantvriendelijk

Ben er geweest voor een APK keuring. Snel geregeld. Vriendelijk personeel. Zou er een volgende afspraak ook maken daar.

Vriendelijk en snel

Automaatbak laten spoelen voor bijna 380 euro. Was al aangegeven dat het mogelijk niet zo werken en helaas gelijk gehad. Al met al zonde geld maar was ons eigen risico dat het niet werken zou. Personeel super vriendelijk en prachtige zaak!

• Prijs/Kwaliteit

Zeer vriendelijk en efficiënt.

Het personeel was zeer behulpzaam en mijn voertuig werd voltooid in een kortere tijd dan ik had verwacht.

Snelle en goede APK

Mijn auto zijn APK was bijna verlopen. Ik kon erg snel komen en de auto is gekeurd terwijl ik zat te wacht!

Goede service!

Ik heb mijn automaatbak later flushen en ben er zeer tevreden over. De auto schakelt weer soepel zoals het was toen we hem kochten. Het enigste verbeterpunt zou het online reserveringssysteem kunnen zijn. Tijdens het online plannen van de afspraak kreeg ik een email dat ik er om 8.00u kon zijn om mijn auto te brengen. Even later kreeg ik een email met de bevestiging dat ik er pas om 9.00u kon zijn, dus heb even een telefoontje gepleegd om te informeren welke tijd nu correct was. Ik kreeg te horen dat ik er pas om 10.00u kon komen omdat er al iemand anders ingepland was om 9.00u. Voor de rest is alles zeer goed verlopen en kan het iedereen aanbevelen die problemen ondervindt met zijn automaatbak.

• Prijs/Kwaliteit

In het algemeen zeer tevreden

• Prijs/Kwaliteit

Goede service, zoals altijd.

Fijne betrouwbare garage, niets op aan te merken.

• Prijs/Kwaliteit

Goede producten en snel geleverd

• Deskundigheid N.v.t.

Topmensen, fantasctische klantendienst.

Had een produkt te weinig besteld, en kreeg daarontrent een mail met een "hint" en een ode om deze alsnogbij mijn eerste bestelling te voegen, zodat ik de verzendkosten kon uitsparen. Bedankt daarvoor Werry

Altijd vriendelijk

vriendelijk personeel, goede service.

Nijbracht 110

7821CE Emmen

Over AutoFirst Dregema

Dregema is een speciaalzaak op het gebied van autoaccessoires en onderscheidt zich doordat iedere vestiging beschikt over een eigen montagehal. In deze montagehal kan de klant zijn of haar zojuist gekochte artikelen direct laten inbouwen.