Geweldige service !

De medewerker van AutoFirst Dregema is erg enthousiast, behulpzaam, snel, eerlijk en kundig waardoor ik een prima service heb ervaren. Niet vaak een dergelijke enthousiaste en betrokken verkoper meegemaakt !

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

geen zin

Gewoon goed

Snel en goed

Ik werd direct van een lakstift na mijn bestelling opgebeld door Dregema om te kontroleren of ik het goede kleurnummer had doorgegeven. Prima. Daarna lag de lakstift al de volgende dag in de brievenbus.

Top!

Het zelfde.

Prima geregeld.

Prettige communicatie en vlot geholpen.

• Prijs/Kwaliteit

Denkt met de klant mee en adviseerde goed

Nette en vlotte afhandeling

Klantgericht en meedenkend. Aanrader!

• Prijs/Kwaliteit

Super service bij het installeren van autoradio

Bluetooth autoradio laten installeren Installatie binnen een uurtje en goede service!

Goed en snel

Lakstift, op kleur gemaakt. Perfecte match. Bovendien snel geleverd. Verzendkosten wel wat hoog. Lakstiftjes kunnen namelijk gewoon door de brievenbus en kunnen daarom als brievenbuspakje worden gefrankeerd voor € 4,10 (wordt ook zo verstuurd door Dregema en in de brievenbus geleverd), maar er wordt een hoger bedrag voor een volledig (niet brievenbus) pakket in rekening gebracht. Dat is dus pure winst op verzendkosten en dat is jammer.

Prima service conform afspraak

Trekhaak laten monteren. Goede uitleg bij afspraak, conform uitgevoerd. Prima prijs kwaliteit.

Prima garage. Onbekend bij Centraal Beheer

Áltijd vlot en deskundig geholpen. Maar helaas niet bekend bij verzekeraar Centraal Beheer. Daardoor vergoeding voor "marterschade" misgelopen.

top

helemaal goed en naar mijn wensen uitgevoerd!!

• Prijs/Kwaliteit

Goeie service en vriendelijke mensen.

Zeer goed en snel geholpen!! Uitstekende service en zeker een aanrader om je voertuig heen te brengen voor onderhoud.

Goed advies, professionele medewerkers

Een zeer goed adres voor het aanpassen van voertuigen. Al meerdere keren daar geweest, en ik heb deze keer een verlagingsset, wielen/banden en achteruitrijcamera op mijn nieuwe bedrijfswagen laten monteren. Alles top geregeld!

• Prijs/Kwaliteit

Wij zijn keurig geholpen met de montage van een trekhaak door Dregema.

Werkzaamheden zijn netjes conform offerte uitgevoerd en door personeel keurig te woord gestaan bij het brengen en halen van de auto.

• Prijs/Kwaliteit

Zoals altijd: conform afspraak, vriendelijke medewerkers en redelijke prijs. Top.

Zie de hiervoor gegeven beoordeling/waardering.

snel en vorstelijk

Ik had een afspraak gemaakt ,en ik werd snel geholpen en was ook zo klaar werd wel vorstelijk ontvangen met een kop koffie en met een half uurtje was het gereed

Zeer goede ervaring, goede service en zeer klantvriendelijk

Zeer goede ervaring, goede service en zeer klantvriendelijk

• Prijs/Kwaliteit

Subwoofer staat erin, niet vast gezet en zeer klantonvriendelijk

Toen ik mijn auto kwam brengen had het personeel net pauze. Ik kwam binnenlopen en vanuit de koffiekamer werd er geroepen dat ze pauze hebben en of ik wel een afspraak heb gemaakt. Toen werd er op een zeer geïrriteerde manier naar me toe gelopen. Dag later auto opgehaald. Subwoofer netjes erin gezet maar stond niet vast. Eerst deed hij het niet en er werd niet op een nette manier gecomunniceerd. Heel blij met de subwoofer maar de manier van communicatie kan zeker beter.

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijk, goede kennis van zaken

prettig

Goede service.

• Prijs/Kwaliteit

De kleur was bij hun bekend besteld met en snel geleverd.

Daar het om een oude kleur uit 1994 van Honda was en de kleur bij hun bekend was deze besteld met primer - blanke lak en ont vetter. Snel geleverd en een proefstukje gespoten en ja hoor exact de juiste kleur. Ben er blij mee. Kleur : B-142P Pearl atlantis blue-metallic

Aircoprobleem

Goede en snel geregeld

Net bedrijf

Wordt van te voren overlegd voordat er reparaties gedaan worden

Nijbracht 110

7821CE Emmen

Over AutoFirst Dregema

Dregema is een speciaalzaak op het gebied van autoaccessoires en onderscheidt zich doordat iedere vestiging beschikt over een eigen montagehal. In deze montagehal kan de klant zijn of haar zojuist gekochte artikelen direct laten inbouwen.