Geen commentaar. Gewoon goed
Bedankt Hans voor het mooie cijfer!
Autopech snel en volgens afspraak verholpen, perfect!
Beste Thomas. Fijn te horen dat alles naar wens was! We helpen daar waar het kan :-)
Ich bin sehr zufrieden und werde das nächste Fahrzeug wieder hier umrüsten lassen.
Wir haben gerne an Ihrem Auto gearbeitet! Wir freuen uns darauf, Sie wieder in unserem Unternehmen begrüßen zu dürfen!
Top alles mooi geleverd en op tijd
Bedankt voor de mooie waardering! Wij helpen graag daar waar het kan :-)
Prima geregeld
Bedankt voor de mooie waardering. Wordt op prijs gesteld!
Zie boven.
Beste Reinout. Bedankt voor de waardering. Heb je nog een gouden tip voor ons om van de 8 een 9 te kunnen maken ? We staan open voor verbeteringen.
Goeie service
Beste Lammert. Bedankt voor de waardering. Wordt erg op prijs gesteld!
Ik had een mengkleur besteld en deze is zeer goed op kleur. Zie geen verschil met origineel. Spuitbus spuit ook zeer makkelijk.
Beste Jack, Bedankt voor de waardering!
Goede oplossing, snel geregeld en goede kennis van zaken. En dit ook duidelijk uit gelegd gekregen. Kortom een prettige ervaring. Kom er zeker weer.
Bedankt voor de mooie waardering Alie! Wordt op prijs gesteld!
Het is heel gemakkelijk om een afspraak in te plannen. Twee dagen voor de afspraak kreeg ik een herinnering per sms. Als ze bezig zijn met de auto wordt je tussentijds gebeld over de bijzonderheden, heel vriendelijke receptionist.
Bedankt voor de mooie recensie Geert! Wij werken met plezier, en mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn horen wij dat natuurlijk ook graag! Wij staan open voor verbetering daar waar het kan!
snel, goede prijs kwaliteit.
Bedankt voor de mooi recensie Misha!
Aardige werknemers
Bedankt voor de mooie waardering Rick! Heb je nog tips voor ons voor verbetering ?
Het product kwam 2 dagen later aan dan gepland.
Bedankt voor de recensie Harm. Jammer dat het product later kwam dan verwacht, 2 kanttekeningen: 1, geven wij géén beloofde levertijd. Het product is tijdig vertrokken. 2. was je product besteld tijdens code rood, er was hevige sneeuwval geweest en héél Nederland had te kampen met slecht begaanbare wegen / vertraging van bezorging. We denken om een volgende teleurstelling te voorkomen u uw verwachtingen iets zult moeten aanpassen :-)
Ondanks dat er de eerste keer geen koppelstukje aanwezig was en ik een nieuwe afspraak moest maken is de service goed. De reparatie was zelfs goedkoper dan geoffreerd.
Bedankt voor de mooie waardering Winfried!
Gezellige mensen met veel ervaring. Diverse specialisten. Ze denken graag met de klant mee. Hier hebben ze merkbaar plezier in het werk!
We hebben absoluut plezier in het werk! Ook al maken de huidige omstandigheden ( lockdown ) het soms wat lastiger, en missen we deels het klantcontact. Maar we blijven positief! Bedankt voor de geweldige woorden en beoordeling!
Correcte afhandeling, prima benadering en contact
Bedankt voor de mooie beoordeling Michel!
Zeer correct en goed uitleg en advies.
Bedankt voor de mooie recensie. Fijn dat we u op weg hebben kunnen helpen.
Bedankt voor de mooie recensie Henk! Fijn om zaken met je te mogen doen!
Moest mijn auto om 9.00 uur brengen voor het monteren van een trekhaak. Kon de auto om 16.30 uur weer ophalen. Qua planning zou dat m.i. wel strakker kunnen.
Geachte heer Ankringa Enigszins verbaasd lezen wij uw beoordeling. A: Laten wij bewust auto's voor grotere klussen aan het begin van de dag brengen, dit om te controleren of de geleverde artikelen ( in dit geval van een extern door u ingeschakelde partij ) ook daadwerkelijk de juiste zijn. Als dit niet het geval is kunnen wij door snel te schakelen alsnog een oplossing zoeken. B: Wij staan voor kwaliteit! De geschatte inbouwtijd wat de leveranciers aangeven is praktisch alleen haalbaar als men van 1 type auto meerdere achter elkaar zou doen. Dit komt in de praktijk natuurlijk nauwelijks voor. C: In mijn beleving hebben wij géén tijd afgesproken wanneer de auto klaar zou zijn. Dit is op voorhand met géén enkele klus te zeggen. Dit is een schatting ( planning ). Graag horen wij van u hoe wij in deze grillige tijd van de 6 die u geeft aan service, een hoger cijfer kunnen maken! In afwachting van uw reactie.
Ik vond van begin tot het einde helemaal prima Goede uitleg en ook direct antwoord op de vragen. Zou er mijn volgende auto daar weer kopen.....
Bedankt voor de mooi recensie Sylvia Helaas is de auto echter niet bij ons gekocht maar hebben wij de dubbele bediening voor u uitgebouwd :-) Het was gezellig en zien u binnenkort wel met de Audi verschijnen :-)
Snelle service op zeer korte termijn, waar er toch nog extra dingen gedaan en vervangen moesten worden. We werden netjes telefonisch op de hoogte gebracht van de extra kosten die dit met zich mee bracht, en om geen tijd te verspillen hadden ze al de benodigde materialen besteld. Snelle en adequate service en kwalitatief goed werk afgeleverd, voor een goeie prijs!!
Bedankt voor de mooie reactie Patrick! Mocht er iets zijn in de toekomst, schroom niet! Wij zien een klacht als een kado, dat is een kans op jezelf te verbeteren.
Erg klantvriendelijk
Bedankt voor het mooie cijfer Jan!
Plotseling knapt de veer bij linker voorwiel, auto spontaan gebracht, niks gepland, reparatie verricht binnen 6 uur en op afroep opgehaald. Boven verwachting.!!
Bedankt voor de mooie recensie Henk!
Na melding dat 1 koplamp stuk was en moest worden vervangen werd er direct een afspraak gemaakt. De lamp is vervangen en het advies (na uitleg ) om ook de tweede lamp te vervangen heb ik overgenomen. Ik ben snel en vakkundig geholpen; mijn dank hier voor.
Fijn u zo snel op weg mogen te helpen! Bedankt voor de mooie reactie.
Door onbekendheid met het spuiten, was een advies belangrijk. Werd dus goed opgelost
Wij doen ons uiterste best Erik! Bedankt voor de mooie woorden!
Nijbracht 110
7821CE Emmen
Dregema is een speciaalzaak op het gebied van autoaccessoires en onderscheidt zich doordat iedere vestiging beschikt over een eigen montagehal. In deze montagehal kan de klant zijn of haar zojuist gekochte artikelen direct laten inbouwen.