We zijn prima geholpen
Bedankt voor de mooie review! We hebben met plezier de trakhaak gemonteerd!
Goeie service en klaar terwijl ik wacht, dikke prima
Bedankt voor de aanbeveling Harry.
netjes geholpen, leuk personeel
Bedankt voor de lovende woorden Jan! We hebben een leuk team :-)
Prettige en goede afwerking
Bedankt Hans We zijn erg blij met een ambassadeur als jou!
Gemakkelijk om een afspraak te maken. Daarna keurige uitvoering van de werkzaamheden. Mooie en nette receptie waar je kunt wachten op je auto. Vriendelijke medewerkers.
Bedankt voor de geweldige beoordeling Geert! Wordt erg op prijs gesteld!
Snelle levering
Bedankt voor de mooie beoordeling Inge!
Goed, afspraken worden nagekomen vlotte service. Ze hebben versnellingsbak spoeling gedaan van mijn Volvo XC90
Goed geholpen en veel kennis in huis.
Bedankt voor de reactie Dave! We hopen dat je nog lang van je Audiosysteem mag genieten :-)
De verf spuitbus dat ze maken komt zeer goed overeen met de fabriek kleur van de auto. Ik weet nu waar ik altijd me auto lak ga bestellen bij Dregema
Bedankt voor de lovende woorden Emmanuel! We werken met de orig database van Standox en kunnen hiermee nagenoeg alle autokleuren in orig kwaliteit namaken!
perfect geregeld
Het is ons een genoegen om aan je auto te mogen werken Albert! Bedankt voor het mooie cijfer!
Goede service en lekker koffie
Producten worden extreem duur gemaakt voor de web shop
Een Thule Proride tegen een scherpe prijs gekocht die de dag erop al afgeleverd werd. Makkelijk contact via Whatsapp
afspraak bevestiging per mail, montage op afgesproken tijdstip , geen wachttijd
Prima service. En heel klantvriendelijk.
Weer top werk geleverd, bedankt Groet’n Buurman
11u afspraak, zoals gevraagd bij de aanvraag voor een apk keuring. Goed begin. Keurig ontvangen en geïnformeerd, koffie aangeboden gekregen, zelfs nog even wat in de auto vastgeklikt waar ik niet bij kon. Service van de zaak. De zoveelste goede ervaring hier. Ik kom in elk geval weer terug!
had ik de beootdelingen op google maps maar gelezen. Ik heb nog nooit zo,n dure grote beurt gehad. Eerst 350 na een telefoontje 160 erbij . Remolie vervangen zat er niet bij ook brandstoffilter niet. Moet ik van te voren alles bespreken? Zij zijn toch de specialist. Op maps lees ik ook dat ze knoeiwerk leveren. Volgende keer maar gewoon weer naar de dealer. Tot die tijd hoop ik maar dat mijn auto blijft rijden.
Geachte heer Rink/Jagt, Vol verbazing lezen wij deze beoordeling. Naar ons weten hebben wij keurig overlegd wat er extra nodig was om de auto in goede conditie te houden. Ook hebben wij hiervan de kosten duidelijk met u overlegd. Dat wij dit niet eerder konden aangeven is omdat de auto nog niet bij ons in onderhoud was geweest. Wij snappen uw frustratie vanwege de kosten, ondanks het overleg van onze kant. U heeft zelf akkoord gegeven om deze reparaties uit te laten voeren. Echter begrijpen wij niet dat het woord ‘beunhazen’ hier genoemd word en dat u zich afvraagt of de auto wel blijft rijden? Wij zijn BOVAG herkent en alles is via fabrieksspecificaties gemonteerd
Originele beoordeling
Helaas ging de bedrading van de lesauto stuk aan de instructeurszijde. In die week stonden twee examens voor leerlingen gepland. Ik kon gelukkig een lesauto lenen van een collega. Mijn auto kon twee dagen later gerepareerd worden door dit bedrijf. Monteurs welke intern opgeleid zijn door Peter Claassen B.V. hebben het prima opgelost waarvoor dank. Dit is wel al de derde keer dat mijn koppeling stuk ging door de dezelfde oorzaak waardoor ik wel in het algemeen mijn vertrouwen wat kwijt ben geraakt in Peter Claassen. Heb het gevoel dat er in de eerste montage iets niet helemaal goed is gegaan. Wel garantie gelukkig maar vervelend als de continuïteit niet gewaarborgd is van mijn rijschool.
Goede ervaring jammer van de fixen prijzen. Anderhalf uur werk maar toch drie uur rekenen Jammer
Geachte Van den Heuvel. Met enige verbazing lezen wij uw beoordeling en horen graag het verhaal van uw kant. De door ons bij u ingebouwde Cruise Control van het merk John Gold Goldcruise is gemonteerd conform afgesproken bedrag van € 495.- incl. BTW. Dit bedrag is u ook van te voren geoffreerd. Zoals u kunt zien op uw factuur zijn er géén uren berekend echter 1 pakketprijs. Qua planning van inbouw plannen wij voor een cruise control 3 tot 4 uur in. Deze tijd zijn wij in het meest efficiënte geval niet nodig en wordt ook niet berekend, echter kunnen tijdens een klus ook andere werkzaamheden voorkomen als telefoon, of calamiteiten. Dat er drie uur berekend zou zijn klopt dus niet. Dat we anderhalf uur bezig zijn geweest met de inbouw klopt ook niet. Wij werken met een kloksysteem. De monteur heeft zich ingeklokt op 06-10-2020 om 10:13:45u De monteur heeft zich uitgeklokt op 06-10-2020 om 12:12:15u Dit zijn 119 minuten, dus 1,98 uur. Om onze service en kwaliteit hoog te houden zouden wij graag in een reactie willen weten vanwaar u de titel Goed maar te duur voor het geleverde gebruikt en wij voor prijs / kwaliteit slechts anderhalve ster ontvangen terwijl dit een marktconforme prijs is. Wij stellen uw reactie erg op prijs! BVD Freddy Hooge.
zeer fijne website, goede informatie en service. Snelle verwerking en verzending. Zeer tevreden en absoluut aan te raden.
Prima geholpen conform afspraak te een alleszins redelijke prijs.
Dregema kwam ter plekke om auto te starten. Top service!
No nonsens aanpak, oplossing en klantgericht. Kwalitatief goed en prijstechnisch in prima evenwicht! Dank voor jullie goeie service!
Makkelijk bestellen. Goede kleur geleverd. Duidelijke werkbeschrijving.
Nijbracht 110
7821CE Emmen
Dregema is een speciaalzaak op het gebied van autoaccessoires en onderscheidt zich doordat iedere vestiging beschikt over een eigen montagehal. In deze montagehal kan de klant zijn of haar zojuist gekochte artikelen direct laten inbouwen.