Mijn auto is snel en vlot gekeurd. Ging allemaal erg soepel. Betreffende de winkel, het assortiment is aan de dure kant.
Een afspraak maken gaat heel eenvoudig online. De uitvoering van de werkzaamheden, bandenwissel, is prima uitgevoerd. De prijs voor deze werkzaamheden was volgens mij heel redelijk.
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Zo moet het!
deskundig, goed advies en vriendelijke medewerkers Top service.
Binnen een dag het probleem opgelost, ondanks het feit dat er onderdelen besteld moesten worden. Daarnaast vielen de kosten ook reuze mee!
Keurig werk afgeleverd en een plezierig contact ervaren.
Enigszins verbaasd hebben wij uw beoordeling ontvangen. Ik heb getracht telefonisch contact met u te leggen. Wij waarderen het dat u een beoordeling geeft echter kunnen wij deze niet geheel plaatsen. Uit uw reactie merken wij op dat u online een uitlaat heeft gezien tegen een aanzienlijk lagere prijs. Dit is uiteraard heel goed mogelijk. A zal de kwaliteit echter ook aanzienlijk lager zijn. B is de vraag of de pasvorm juist is ook maar de vraag. Als Bovag erkend garage dienen wij garantie te geven op al onze materialen en werkzaamheden. U zult begrijpen dat wij dan uitsluitend A kwaliteit delen gebruiken welke wij betrekken bij betrouwbare leveranciers. Deze zullen derhalve in kostprijs hoger liggen. Ons tweede voorstel welke goedkoper uitkwam is ontstaan nadat 1 van onze leveranciers met het bericht kwam toch te kunnen leveren wat in 1e instantie niet het geval was. Deze uitlaat viel iets goedkoper uit. Deze hebben we bewust bij het eerste telefoontje niet aangeboden aangezien deze niet leverbaar zou zijn. De opmerking qua manuren vind ik derhalve ook volledig misplaatst. Ik begrijp dat men zijn ongenoegen soms wil uiten, terecht of onterecht, en dat dit ook in een opwelling kan gebeuren. Ik en overige ondernemers stellen het op prijs om feedback te krijgen, alleen zouden we het waarderen dat we eerst een kans om een misverstand uit de wereld te helpen zouden krijgen. Toen u de auto kwam halen hebben we nog een leuk gesprek gehad met dat u waarschijnlijk een nieuwe auto ging kopen. Ik ben niet boos maar zeker benieuwd naar uw reactie. Graag hoor ik uw standpunt in deze.
Nijbracht 110
7821CE Emmen
Dregema is een speciaalzaak op het gebied van autoaccessoires en onderscheidt zich doordat iedere vestiging beschikt over een eigen montagehal. In deze montagehal kan de klant zijn of haar zojuist gekochte artikelen direct laten inbouwen.