perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes en services gericht bedrijf. Nemen de tijd voor je\r\nen als ik een bepaalde vraag heb denken ook goed mee.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, meedenkend, goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakkundig personeel, vertrouwd adres voor je autoherstel en onderhoud.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klant vriendelijk, goede service.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede snelle service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed tot zeer goed. Zeer klantgericht en verstand van zaken. Probleemoplossend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vlot een afspraak gemaakt, deskundig advies gehad, keurige offerte gehad, afspraken worden nagekomen! Ik kan nu veilig handsfree bellen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede service en complimenten aan de vakkundige monteurs

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier een zeer laag geprijsde auto gekocht, die nog 9 maanden APK had. Voor wat je in dit segment mag verwachten, prima occasion, nette en vlotte afhandeling. Wat beter kan, is dat er bij het verkoopgesprek collega\'s van de verkoper in- en uit lopen. En niet alle van de bekeken auto\'s waren startklaar - een enkele accu was \"dood\". Al met al, keurig bedrijf met veel keus, zoek je in het segment onder de 5000 euro dan moet je hier haast wel slagen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Freddie en zijn team hebben ons al enkele malen naar grote tevredenheid geholpen😃\r\nDe bus van onze eigen zaak, de oudere Volvo v70 heeft al eens hulp van jullie gehad maar nu zijn we heel erg blij met jullie laatste expertise!\r\nOnze Volvo c70 T5 is natuurlijk een super auto alleen die van ons reed waardeloos😳 Volvo heeft er naar gekeken en kon niets vinden, ikzelf dacht aan de banden maar ja, de banden waren nog goed en eerlijk is eerlijk ook wat zuinig waren we.... Eigenlijk baalden we van onze peperdure luxe cabriolet. Na de laatste beurt en APK kwam het bericht dat de banden afgekeurd waren en hebben Freddie advies gevraagd. Ik moest eerst bij collega Maarten langs om de auto goed te laten bekijken, eerlijk is eerlijk, ik mopperde daar op want ja, wie heeft het niet druk? Twee keer rijden voor banden, tssss😉 Het bleek dubbel en dwars de moeite waard.\r\nInmiddels rijden we er nu een paar weken mee en hoera😃 hoera😃 hij rijdt super! Als nieuw! Ongelooflijk😁 Aanrader voor iedereen die ergens over twijfelt... Freddie, Maarten, super bedankt👍👍👍👍 ieder ritje is nu een feestje😎

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf top!!!\r\nautomaat van de w211 200 cdi laten spoelen en schakelt weer perfect.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zowel mijn eigen auto als mijn leaseauto heb ik in onderhoud bij Autofirst Emmen. Ik kom er voor standaard onderhoud, maar ook voor reparaties e.d.. Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan, werkzaamheden worden 100% transparant aangegeven en zeer vakkundig uitgevoerd. Dik tevreden dus!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn oudtante woont in Emmen en zij komt met haar auto altijd bij jullie en vaak ga ik met haar mee.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig! Top!\r\nMe 1e ervaring was heel goed. Alles netjes geregeld en met een glimlach kon ik weer verder rijden.

Nijbracht 110

7821CE Emmen

Over AutoFirst Dregema

Dregema is een speciaalzaak op het gebied van autoaccessoires en onderscheidt zich doordat iedere vestiging beschikt over een eigen montagehal. In deze montagehal kan de klant zijn of haar zojuist gekochte artikelen direct laten inbouwen.