Deze kerels zijn TOP!!! Maarten is het meesterbrein en heeft een top team naast zich! Weten hoe een auto in elkaar zit, geven eerlijk advies en zijn niet tevreden voordat het goed is!!!!
Bedankt voor deze overweldigende reactie Deniz! We hebben met veel plezier mee mogen genieten van de geweldig klinkende muziekinstallatie :-) Maarten heeft zichzelf overtroffen!
Goed en vriendelijk
Fijn te weten dat alles naar wens is geweest. Mocht dit niet het geval zijn horen wij dit natuurlijk ook graag. Wij stellen het op prijs om verbeterpunten te horen :-)
Zie hiervoor
Wederom bedankt voor deze mooie woorden heer Langerak!
Snelle dienstverlening
Bedankt voor deze mooie beoordeling Peter! Hoewel snelheid niet vanzelfsprekend is in deze tijd, doen we wel ons uiterste best :-)
Goede service en personeel
Bedankt voor deze mooie beoordeling Jos! Heb je nog tips voor ons om een ster meer te verdienen? We staan altijd open voor verbeteringen.
Betrokken personeel Kundig Klantgericht
Ontzettend bedankt voor deze overweldigende beoordeling! Dit wordt erg op prijs gesteld!
Voor APK geweest. Auto kon niet goedgekeurd worden, maar na reparatie van de onderdelen goedgekeurd. Alles in één dag geregeld. Top!
Fahrschul Pedale einbauen lassen.Qualität überzeugt bin überaus zufrieden Gruß Cantaro
Es ist uns immer ein Vergnügen :-)
Goed geregeld
Is wederzijds HL :-)
prima service en advies van Maarten.
Bedankt voor de mooie waardering René!
Ze denken met je mee! Ze helpen je, ze adviseren je! Doen alles voor je, maar niets is overbodig!
Bedankt voor deze overweldigende reactie! Dit wordt erg op prijs gesteld! Daar waar mogelijk proberen wij mee te denken in oplossingen. Ook mocht dit niet zo zijn geweest horen wij dit natuurlijk ook graag! Wij staan altijd open om onze processen te verbeteren.
Snel geholpen en een goede prijs!
Bedankt voor de waardering Wordt erg op prijs gesteld. Daar waar mogelijk proberen wij snel te handelen.
Altijd prettig en duidelijk
Fijn te horen dat u het prettig heeft ervaren! Ook mocht dit niet zo zijn geweest horen wij dit natuurlijk ook graag! Wij staan altijd open om onze processen te verbeteren.
De werkzaamheden worden conform afspraak uitgevoerd en bij afwijkingen wordt vooraf overleg gepleegd
Bedankt voor de mooie beoordeling Daar waar mogelijk proberen wij mee te denken in oplossingen.
Niets is onmogelijk, alles is een uitdaging daar! Top!
Wij houden van uitdagingen Hans! En hebben er dagelijks plezier in :-)
Vakkundig en punctueel dus zeer tevreden
Bedankt voor de waardering Jan! Wordt erg op prijs gesteld.
Auto gebracht ter reparatie, geen idee wat er precies aan de hand was. Na nog geen uur thuis te zijn al gebeld, opgelost! Super!
Daar waar mogelijk proberen we problemen snel en vakkundig op te lossen :-) Bedankt voor de waardering!
Goede service, netjes een belletje toen de auto klaar was!
Bedankt voor de mooie waardering Anouk!
Bedankt voor de waardering Pascal!
Goed advies en tijdens de werkzaamheden foutje geconstateerd en contact opgenomen . Dit ook gelijk opgelost.
Vriendelijk personeel. Behulpzaam en deskundig. Ik kom zeker terug.
Bedankt voor de waardering Wordt erg op prijs gesteld. Nog een tip hoe we van de 8 een 9 kunnen maken ?
Voor mijn auto uit 1995 zocht ik een uitgebreid radio/navigatiesysteem. Werd goed geholpen. Inbouw (ook van de achteruitrijcamera) snel en goed geregeld.
Bedankt voor de waardering Wordt erg op prijs gesteld. We hopen dat de producten het gewenste eindresultaat opleveren!
Altijd een vevangende auto. Doen wat er is afgesproken.
Storing in verlichting goed gerepareerd. Bovendien een heel klantvriendelijke garage.
Nijbracht 110
7821CE Emmen
Dregema is een speciaalzaak op het gebied van autoaccessoires en onderscheidt zich doordat iedere vestiging beschikt over een eigen montagehal. In deze montagehal kan de klant zijn of haar zojuist gekochte artikelen direct laten inbouwen.