Storing in verlichting goed gerepareerd. Bovendien een heel klantvriendelijke garage.
Bedankt voor de mooie beoordeling Daar waar mogelijk proberen wij mee te denken in oplossingen.
Afspraak op korte termijn, ter plaatsen snel geholpen
Wir waren jetzt schon öfter da und haben unsere Fahrzeuge mit Doppelbedienung ausstatten lassen. Top Service und sehr gute Qualität, Dregema wird immer unsere erste Adresse bleiben.
Vertaling: We zijn er nu verschillende keren geweest en hebben onze voertuigen laten voorzien van dubbele bediening. Top service en zeer goede kwaliteit, Dregema zal altijd ons eerste adres zijn. Vielen Dank für diesen tollen Bericht, Frank! Wir wissen das wirklich zu schätzen! Falls es noch Verbesserungsmöglichkeiten gibt, würden wir uns natürlich freuen, diese zu hören! Wir sind immer offen für Verbesserungen! Vertaling: Bedankt voor deze mooie beoordeling Frank! Dit stellen wij zeer op prijs! Mochten er verbeterpunten zijn horen wij deze natuurlijk ook graag! We staan altijd open voor verbeteringen!
De medewerkers stonden op afgesproken tijd klaar voor mijn auto, hebben de taak vlot afgehandeld, ziet er goed uit en het personeel is vriendelijk.
Bedankt voor de mooie woorden Leroy! Fijn dat alles naar wens was!
Ik kwam zonder afspraak (schade door steenmarter) maar werd direct geholpen. Auto is nagekeken en de schade hersteld. Heel tevreden!
Bedankt voor dit overweldigend Cijfer Alie! Wij proberen altijd indien mogelijk binnen ons kunnen de klanten weer snel op weg te helpen.
Top: Sensoren zijn zeer netjes en vakkundig gemonteerd en aangemeld aan de auto. Goed en plezierig contact tussen de offerte aanvraag en de uitvoering van de opdracht. Als bonus waren de de velgen en banden keurig gepoetst. Tip: Informeer de klant over de duur of wachttijd. Echter, daar had ikzelf ook naar kunnen vragen.
Originele beoordeling
Sensoren zijn netjes gemonteerd en aangemeld aan de auto. Paar tips; Informeer de klant over de wachttijd zodat klant vervoer kan regelen. Mijn verwachting was dat ik er op kon wachten.
Beste Gerard. Bedankt voor je tips! Zoals zojuist telefonisch besproken blijkt dit te berusten op een misverstand. Bij aanname was de veronderstelling dat u aanstalten gaf om de auto neer te zetten en naar uw ouders te gaan. Er is u inderdaad géén leenfiets aangeboden. Dit nemen wij in onze werkbespreking op om dit in onze procedure op te nemen. Wij vinden het wel jammer dat de servicebeoordeling ondanks dat wij als extra de velgen hebben gereinigd ons inziens een beetje ondergewaardeerd wordt. Mogen we je vragen wat we hierin nog kunnen verbeteren ?
Zie hiervoor. Vriendelijke en deskundige medewerkers. Prettige sfeer. Top garage.
Wederom bedankt voor de mooie waardering! Dit stellen wij zeer op prijs. Mochten er wel verbeterpunten zijn, horen wij dit ook graag! Wij staan altijd open voor verbeteringen :-)
Klantvriendelijk,
Bedankt voor de mooie waardering! Dit wordt erg op prijs gesteld!
Prima geholpen en afgehandeld
Bedankt voor de mooie waardering Herman! Heb je nog een tip hoe we ons cijfer op kunnen krikken? We staan altijd open voor verbeteringen!
Distributieriem is goed vervangen, vooraf een offerte/prijs opgevraagd en de uiteindelijke prijs was ca. 75 euro meer dan begroot i.v.m. bijvullen olie en wat kleine dingen (daarom 1 ster minder op prijs). Een defecte airopomp kwam aan het licht met een kostenpost van ca. 600 euro, ik gebruik de airo nauwelijks en ik heb gevraagd of het noodzakelijk was om te vervangen, maar hoefde niet per se vervangen te worden. Toen de auto klaar was gaf men wel een dringend advies om te airpomp te vervangen aangezien deze meedraait met de multiriem en daardoor meerdere zaken kapot kunnen gaan. Dat was een beetje tegenstrijdig (daarom 1 ster minder).
Bedankt voor de waardering Bram! Wordt erg op prijs gesteld!
Deskundig klantvriendelijk snel geholpen en de klus was netjes gedaan
Fijn te horen dat alles naar wens was Petra ! Ook mocht dit niet zo zijn geweest horen wij dit natuurlijk ook graag! Wij staan altijd open om onze processen te verbeteren.
Wij zijn tevreden
Fijn te horen dat alles naar wens was ! Ook mocht dit niet zo zijn geweest horen wij dit natuurlijk ook graag! Wij staan altijd open om onze processen te verbeteren.
Snel geholpen door een vriendelijke medewerker.
Bedankt voor de waardering Wordt erg op prijs gesteld.
Het zou goed zijn dat nadat de auto klaar is en de dubbele bediening is geplaatst samen met de instructeur het resultaat te bekijken.
Bedankt voor de waardering Frank! Wordt erg op prijs gesteld! We zullen het puntje van positieve kritiek meenemen!
Altijd vlotte en nette vakkundige service
Bedankt voor de waardering Richard! Wordt erg op prijs gesteld.
Sehr schneller Termin und super Service
Danke für die Wertschätzung Vielen Dank. Wir hoffen, dass die Produkte das gewünschte Endergebnis bringen!
Goede service en deskundigheid
Bedankt voor de waardering Michiel! Wordt erg op prijs gesteld.
Ik ervaar hier altijd top service!! Vriendelijk personeel die graag een beetje meer doen voor de klant!!
Bedankt voor de waardering Michel! Wordt erg op prijs gesteld.
Bedankt voor de waardering Laura! Wordt erg op prijs gesteld.
Nette service. Vriendelijk
Bedankt voor de waardering Olaf! Wordt erg op prijs gesteld.
Goed geïnformeerd over de werkzaamheden via app en foto's De gratis leen fiets is een wrak dat dan weer wel..!!!
Fijn te horen dat alles naar wens was Erwin! Ook mocht dit niet zo zijn geweest horen wij dit natuurlijk ook graag! Wij staan altijd open om onze processen te verbeteren.
Altijd een warm bad als ik de garage binnenloop. Goede service en kennis van zaken. Ik kom er graag.
Fijn te horen dat alles naar wens was Hans ! Ook mocht dit niet zo zijn geweest horen wij dit natuurlijk ook graag! Wij staan altijd open om onze processen te verbeteren.
Ze zijn zeer meedenkend en vriendelijk.
Bedankt voor de complimenten Jos!
Prima service geleverd door Dregema.
Fijn te horen dat alles naar wens was Peter! Ook mocht dit niet zo zijn geweest horen wij dit natuurlijk ook graag! Wij staan altijd open om onze processen te verbeteren.
Heel te vreden
Fijn te horen dat alles naar wens was Rob! Ook mocht dit niet zo zijn geweest horen wij dit natuurlijk ook graag! Wij staan altijd open om onze processen te verbeteren.
Nijbracht 110
7821CE Emmen
Dregema is een speciaalzaak op het gebied van autoaccessoires en onderscheidt zich doordat iedere vestiging beschikt over een eigen montagehal. In deze montagehal kan de klant zijn of haar zojuist gekochte artikelen direct laten inbouwen.