Vriendelijke personeel geweldig ik

Ik ben daar goed behandeld kan niet beter dankjewel

• Service N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit

Fijne medewerkers die meedenken en vakkundig zijn

Ik kom hier al jaren binnenwandelen. Voornamelijk voor allerdaagse auto benodigdheden , audio kijken . Nu hebben ze inmiddels 2 x een trekhaak mogen leveren en monteren. En vooraf word er meegedacht en bij afleveren krijg je gewoon even instructie.

Prima en snel geholpen

Met een snelle en deskundige check was probleem binnen no-time door vriendelijke medewerker verholpen.

• Prijs/Kwaliteit

Prettige klantgerichte service en contact

Fijn bedrijf waar service en contact hoog in het vaandel staan. Heldere uitleg en prijs/kwaliteit conform afspraak.

• Prijs/Kwaliteit

Heel goed maar was wel aan de prijs

• Prijs/Kwaliteit

Goed en vakkundig werk geleverd.

Verhouding werk uitvoeren reparatie en onderhoud ten opzichte prijs is goed. Vriendelijke en vakkundige monteurs. Die met de klant meedenken en altijd een gepaste manier zoeken bij problemen om dit goed op te lossen.

Hele nette service

Top Service

Snel een afspraak kunnen regelen. Er wordt goed meegedacht met de klant.

Netjes en correct

Ik heb makkelijk een afspraak kunnen maken via de site. De zaterdag voor de apk hebben we jullie nog gebeld ivm een probleem in de auto, jullie hebben ons super geholpen. Erg klantvriendelijk dat ik de auto een dag van te voren kon brengen. Helaas zijn wij na de APK niet gebeld dat de auto klaar was en hebben we wel de hele dag onze telefoon in de gate gehouden. Het bleek dat de auto allang klaar was. We hebben de auto opgehaald en dat ging soepel. De auto is netjes afgeleverd.

Prima bedrijf

Kom hier al meerdere jaren voor de APK en dit bevalt prima!

Go ed

Ik Wordt altijd goed geholpen

Prima advies en service

Klantvriendelijk en klantgericht is Maarten een aanwinst voor elk bedrijf.

• Prijs/Kwaliteit

Top service , heel erg klant vriendelijk.

Mijn ervaring met dragema was top. Onze auto is er heen geweest voor verlagen en nieuwe sterio boxen set. Netjes een leen auto mee gekregen. Service was top. Het zou drie dagen duren maar werd gebeld dat mijn auto eerder klaar was . Totaal niet verwacht maar toch enorm blij mee. Goede communicatie . Toffe werknemers . Aanrader !

• Prijs/Kwaliteit

Er wordt misbruikt gemaakt van klant.

Eerste keer wordt er niet gedaan alleen onderzoek. Spullennhebben we niet wel betalen. Tweede keer we konden onderzoek niet goed doen wat we vorige keer al beken hadden of het kon. Jammer maar wel betalen. De nieuwe banden die we niet nodig hadden maar wel werden geadviseerd die hadden ze wel geplaatst. Was bijna 20% duurder dan kwik fit. Derde keer is het werk waar we voor kwamen gedaan maar probeerde ze weer onderzoekskosten te reken terwijl hier niks onderzocht was. Er is dus duidelijk een patroon van klant financieel leegtrekken.

• Prijs/Kwaliteit

Snelle en goede onderhoud auto

• Prijs/Kwaliteit

Super snelle en eerlijke service

Mijn uitlaat liet ineens heel veel van zich horen. Ik kwam in de shop om te vragen naar een nieuwe demper.. Ze hebben direct onder de auto gekeken en daar bleek dat er meerdere dempers stuk waren. Ik ben toen thuis gebracht en de volgende dag was mijn auto alweer voorzien van een nieuwe uitlaat!

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijke en goede service!

Snelle, vriendelijke en goede service!

• Prijs/Kwaliteit

Dubbele bediening is van de week ingebouwd , dat is super netjes gedaan

• Prijs/Kwaliteit

Zoals altijd prima service conform afspraak

Prima service, volgens afspraak (tijd en kosten) en vriendelijke, meedenkende en vakbekwame medewerkers. Goede sfeer..

Top service

Goede service en vriendelijk personeel een aanrader !!!

uitstekend

prima en goed geholpen

Kundig en vriendelijk personeel

Oog voor detail, vakwerk! fijne manier van communiceren

Uitstekende service

Goede service, alles wordt in overleg gedaan

Gewoon goed

Afspraak om 13 uur is 13 uur .Vlot geholpen helemaal naar wens.

• Prijs/Kwaliteit

Alleen geen leen fiets aanwezig

Nijbracht 110

7821CE Emmen

Over AutoFirst Dregema

Dregema is een speciaalzaak op het gebied van autoaccessoires en onderscheidt zich doordat iedere vestiging beschikt over een eigen montagehal. In deze montagehal kan de klant zijn of haar zojuist gekochte artikelen direct laten inbouwen.