Alleen geen leen fiets aanwezig

Kom ergraag

Nooit iets te veel, kan bij problemen altijd langskomen. Denken mee met problemen

Verstand van zaken

Goede service en snelle afhandeling

altijd goed.

Bij vragen en auto problemen een snel antwoord...duidelijkheid en prima reparatie.

Uitstekend geluid!

Ik heb een nieuwe subwoofer met versterker laten inbouwen. Dit in een megane 4 bose met al ingebouwde woofer. Dit speciaal voor de diepere lage tonen. Resultaat was ver boven verwachting! Wat een genot, al naar gelang. Van intiem concert tot lekker los gaan, elke dag een feest in de auto! Vriendelijk en deskundig door meerdere medewerkers geholpen bij de keuze voor deze installatie. Tnx Maarten!!

Prima geholpen

Prima geholpen. Tip. Misschien volgende keer bij banden wisselen van winter naar zomer even de velgen schoon blazen.

vlotte en nette behandeling

netjes ontvangen . telfoontje gehad toen auto klaar stond. goed voor elkaar

Goede service..

Mijn auto’s in goede handen door het vakmanschap en expertise. Kom er graag, ook in de winkel.

Fantastisch

Afspraak uitstekend uitgevoerd Kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden Uitstekend

Sehr guter Service

Einbau einer Doppelbedienung für Fahrschulwagen klappt hier reibungslos, immer wieder zu empfehlen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Bedienung
  • Sachverstand
  • Preis-Leistungsverhältnis

Prima en netjes bedrijf.

Houden je keurig op de hoogte wanneer onderdelen binnen zijn. Komen afspraken na.

• Prijs/Kwaliteit

Super goed en snel geholpen (reparatie auto) voor een redelijke prijs

Super goed en snel geholpen. Deskundige medewerkers die een eerlijk en helder advies geven. Geen rare verrassingen achteraf. Vriendelijk, behulpzaam en alles conform afspraak. Een dikke duim voor Autofirst.

Prima geholpen, snel

Alles volgens afspraak, attente monteur, oplettend!

prima service

Deskundige en vlotte mensen

• Prijs/Kwaliteit

Top service en duidelijkheid.

Nvt

Duidelijke afspraken.

Ze doen wat ze afspreken.

• Prijs/Kwaliteit

Verrast door deze service!

Ontzettend verrast dat wij op zaterdag naar huis gebracht zijn door een van de medewerkers omdat de auto het zo goed als begeven had. Smiddags netjes een sms ontvangen dat de auto op maandag morgen direct ingepland was en diezelfde maandag kon ik hem zelfs weer ophalen. Mijn complimenten voor het meedenken en snelle handelen! Service ten top! Dit verdient absoluut een goede beoordeling!

super goed

Mijn auto is door de ANWB naar Dregema gebracht. Gedurende de reaparatiedagen werd ik prima en frequent op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Correct, zorgvuldig, en behulpzaam

Repetities zoals afgesproken Snelle en correcte afhandeling en vriendelijk en behulpzaam personeel.

• Prijs/Kwaliteit

Duidelijke communicatie en goede service.

• Prijs/Kwaliteit

Ik kom al bij Dregema vanaf de oprichting in het centrum van Emmen . (om de hoek zat AH )

Klantvriendelijk medewerkers

Prima service, denken mee en lossen problemen netjes op.

Altijdgoedgeholpen

Klantvriendelijk, snel en goed geholpen ook qua reparaties van onze auto's.

Goed geholpen

Ik kwam zonder afspraak met een lege achterband. Was een kapotte ventiel. Meteen gerepareerd en daarnaast goed advies gekregen.

• Prijs/Kwaliteit

fout prima gedetecteerd en verholpen

nadeel: zouden bellen na reparatie. alleen vergeten

Nijbracht 110

7821CE Emmen

Over AutoFirst Dregema

Dregema is een speciaalzaak op het gebied van autoaccessoires en onderscheidt zich doordat iedere vestiging beschikt over een eigen montagehal. In deze montagehal kan de klant zijn of haar zojuist gekochte artikelen direct laten inbouwen.