Snelle service, vriendelijk, vakbekwaam personeel en bij onderhoudt wordt je goed geïnformeerd. Dus geen verassingen!
Geweldig bedrijf, ze verstaan hun vak. Komen hun beloften na en de service is geweldig. Goede prijs kwaliteitsverhouding, daarnaast werken ze snel. Kortom een bedrijf waar je je auto met een gerust hart naartoe kunt brengen.
Ik word altijd prima geholpen. Zeggen ook eerlijk dat je nog geen grote beurt hoeft te geven maar kunt volstaan met een kleine onderhoudsbeurt.
Goede service en behulpzaam. Altijd bereid om oplossingen te bedenken. Vriendelijke mensen, kortom, een goed auto service bedrijf.
super fijn bedrijf
We worden altijd keurig geholpen. Veel deskundigheid en vriendelijk personeel. We zijn zeer tevreden. We hebben zelfs onze nieuwe auto ook hier gekocht.
Ontzettend goed geholpen en afspraak was helder..
Goede communicatie Goede en snelle service Vriendelijke personeel
Iedere keer dat ik in contact kom met Molenvliet heb ik het gevoel dat ze echt bezig zijn met service verlenen en de klant centraal stellen. Nooit klachten over dit bedrijf gehad, reparaties en beurten aan de auto worden adequaat uitgevoerd. Kortom: fantastisch.
Er wordt naar je geluisterd en krijg ook goede uitleg wat er gedaan is.
Geweldige service, vriendelijk en professioneel. Je hoeft maar te bellen en ze maken tussendoor tijd voor je. Kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.
Kom er al jaren. Vertellen een eerlijk verhaal en verlenen zeer goede service
Altijd correct en terzake kundig en de extra’s natuurlijk!
Snele service
Word netjes aangesproken bij de balie. Bij vragen altijd een goed antwoord. Reparatie's worden bij grote kosten altijd vemeld en gevraagd om te repreren en wat de kosten kunnen zijn.
Altijd deskundig en op tid geholpen
Klant vriendelijk op de juiste manier. Mensen die weten hoe het moet, zonder poespas
Vriendelijk en vakkundig geholpen.
Voor herhaling vatbaar. Helder in communicatie.
Ik kwam voor een kapotte voorlamp. Ik werd enthousiast door een occasion. Liet een zoekopdracht uitvoeren en 2 weken later kon ik mijn nieuwe auto ophalen. Helemaal blij!
Fijne garage waar ik altijd terecht kan en goed geholpen word
Vlot en vlekkeloos verlopen auto kan er weer tegenaan
Aardige mensen, goede service! Zeer tevreden
Ik heb mijn auto voor de eerste keer gebracht voor een APK en een beurt. Alle medewerkers waren vriendelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden wat er aan de hand was met mijn auto. Kortom, eerlijke, vriendelijke en betrokken dienstverlening. En daarnaast veel deskundigheid over de auto. Volgende keer ga ik zeker weer!
Zoals gewoonlijk weer prima geholpen
Molenvliet 83
3335 LH Zwijndrecht