goeie service en klantvriendlijk
flexibele en open houding, die mij meteen een goed gevoel gaven over dit bedrijf, deskundige en prettige manier van verkopen. prima
Zeer netjes geholpen en heel vriendelijk groet leo
Je voelt je altijd welkom koffie staar klaar en supersnel geholpen
Goede service en altijd vriendelijk
mijn ervaring is prima Goed en vlot afgehandeld net bedrijf
Wederom prima geholpen. Goed advies, snelle service, eerlijke prijs en goede kwaliteit!
Niets te wensen, niet tijdens de verkoop, niet voor de aflevering, en zeker niet na de aflevering, alles 100% correct.
Fijne garage, denken goed mee. Snel in kunnen plannen en je wordt er prettig geholpen. Een garage waar je als klant geen nummertje bent en de prijzen netjes zijn!
Super goed geholpen. APK keuring van mijn was vlot gedaan én tegen een goede prijs! Echt een aanrader deze garage.
U kunt een hoge kwaliteit en service verwachten. De service en het onderhoud zijn top en transparant. Bij AutoFirst Molenvliet heb ik echt het gevoel dat de klant centraal staat, en dat ik aan het juiste adres ben.
mooie auto's
Was er om mijn auto te laten keuren en werd heel netjes afgehandeld en was ook weer snel klaar en gekeurd!
Je wordt goed geholpen. Vriendelijke mensen. De service is goed. Ze regelen zelfs vervoer terug mocht dat nodig zijn. Duidelijke communicatie en ze leveren goed werk!
De afspraak was snel gemaakt, zeer klantvriendelijk personeel, een lekker bakje koffie tijdens het wachten en een professioneel eind resultaat door een top team.
Ik ken enkelen uit het verleden en vind hen prettig in omgang
Goede service bij een onderhoudsbeurt en keuring en bij problemen met de auto wordt het uitstekend gerepareerd. Met alle problemen die ik met mijn 11 jaar auto heb gehad kon ik gelijk terecht.
Top service!
Goede service en er werd alle tijd en aandacht besteed aan de klant. Dit maakt het kopen van een nieuwe auto extra leuk! Ik ben erg blij met mijn nieuwe auto.
Na onderhoud aan onze auto zijn onderdelen bij deze vervanging ‘aangetast’ door de werkzaamheden. Dit is een risico bij dit werk. Andere garage heeft deze onderdelen moeten vervangen. Deze rekening is netjes terugbetaald door autofirst Molenvliet evenals hulp op afstand.
Goed en betrouwbaar geholpen.
Goede service vriendelijk personeel en netjes geholpen.
Top service en lief personeel altijd goede hulp
zoals eerder hier boven omschreven, goed... vlot ... vriendelijk na een goede opgave weet je je gelijk waar je aan toe bent.
In 1 woord fantastisch gewoon. Vanmiddag als verrassing mijn nieuwe auto mogen ophalen. Nou ze hebben het echt fantastisch gedaan!!
Molenvliet 83
3335 LH Zwijndrecht