Doe hier al jarenlang m’n onderhoud. Krijg altijd goed advies en ze bespreken altijd wat het beste is, ook kostentechnisch!
Vervolg op mijn reactie op 16/10. Het probleem van de aircopomp van mijn MB is door Autofirst prima opgelost. Stern Hilversum had een foutieve diagnose gesteld maar voor de reparatie wel een gepeperde prijsopgave gedaan. Maar door de second opinion van Autofirst en een update van het MBUX system was het probleem volledig verdwenen. Ondanks dat ze hier bijna een dag mee bezig zijn geweest en ik gratis een electrische demo auto meekreeg waren hier geen kosten aan verbonden. Een fantastische service waarvoor ik in het vervolg graag naar Zwijndrecht rij. Wij zijn probleemloos naar Spanje gegaan en de auto reed als een zonnetje. Hartelijk dank autofirst en Arjan in het bijzonder en vanuit Spanje alle medewerkers hele fijne feestdagen toegewenst.
Zoals altijd vriendelijke en snelle service voor een eerlijke prijs.
Altijd goede service ( met een lach :-))
Prima en snelle service zeer goed geholpen door monteurs . Klantvriendelijk en professioneel .
Al een paar jaar klant en zeer tevreden.
Vakkundige vriendelijke hulp,en denken met klant mee.
Bij het onderhoud van je auto is voortdurend merkbaar dat gezocht wordt naar de beste en niet de duurste oplossing in overleg met jouw als klant.
De heer Robert van der Goes is naar mijn mening de motor van de onderneming. Heeft een luisterend oor. Niets is hem te veel en beschikt over een fantastische sociale vaardigheid. Deze conclusie vloeit voort uit zijn bereidwilligheid en zijn organisatorische vermogen. Ik ben al jaren klant bij de onderneming mede dank zij de inspanningen van Robert van der Goes. Naast deze lofzang ben ik ook zeer tevreden over de wijze hoe alles binnen de garage is verzorgd. Ziet er keurig uit en de medewerkers zijn zeer beleefd.
Denken altijd met de klant mee!
Goed en snel!
Ik werd snel geholpen. Naast vervanging van het kapotte onderdeel werd mijn auto nog op meerdere punten gecheckt of dat deze nog in orde waren zodat ik weer veilig de weg op kon.
Na een storing in de auto goed opgevangen en ook vrijwel direct verholpen
de occasion die wij bij Autofirst Molenvliet hadden gekocht vertoonde helaas wat mankementen. Kosten nog moeite werden gespaard om dit te verhelpen en ons ondertussen mobiel te houden. Toen uiteindelijk bleek dat de reparatie een langdurig verhaal zou worden, werd er een elegante oplossing gezocht en gevonden. Dank zij hen rijden we nu in een prima occasion, helemaal naar onze wensen en met een gerust gevoel omdat ze bij Autofirst Molenvliet garantie en service serieus nemen! Chapeau!
Deze garage zullen wij iedereen aanbevelen. Hier wordt je op een eerlijke manier geholpen en geadviseerd. Vriendelijke personeel, nemen de tijd voor je, duidelijk advies. Het is echt in 1 woord geweldig!
Dus: niets op aan te merken.
Erg klantvriendelijk goede service. Lekker koffie ook belangrijk. En altijd tijd voor de klant.
Men denkt altijd met je mee en staan altijd voor je klaar.
en eerlijk bedrijf met juiste uitleg over prijzen. werken volgens afspraak en zeer duidelijk.
Goed geholpen
Ik word altijd goed geholpen
Ook voor een kleine klus tussendoor zoals het wisselen van een accu nemen ze rustig de tijd. Stellen direct de juiste diagnose en plaatsen een nieuwe tegen redelijke prijs. Ongevraagd nog even de vloeistoffen controleren als extra service. Voelt vertrouwd.
Flexibel, overzichtelijk en neemt de tijd voor je.
Rob = Flexibel, makkelijk (in de positieve zin van het woord) en ontzorgd!
Molenvliet 83
3335 LH Zwijndrecht