Prima ,
Gelijk geholpen - gratis huur auto - volgende dag klaar!
Goede service en nette afhandeling en uitleg wat de reparatie was
goede zaak klant vriendelijk word altijd goed geholpen en ze zijn niet duur.
Prima service. Duidelijke uitleg, erg vriendelijk personeel en zeer bekwaam.
Goede service, vriendelijke mensen en werd goed op de hoogte gehouden over voortgang en mogelijke kosten.
Goed geholpen met het kopen van me auto
Eerste x hier mijn auto een apk en een Kleine beurt. Super geholpen! Netjes contact! Mijn auto rijd weer als een zonnetje En met het ophalen van mijn auto was deze zelfs van binnen gestofzuigd. Super! Jullie zien mij hopelijk pas volgend jaar weer terug!
Ik was voor de eerste keer bij deze garage en werd prima en snel geholpen. Vakkundige en vriendelijke mensen. Echt een aanrader en mij kunnen ze als vaste klant noteren.
Prima service, vriendelijk en deskundig.
Je word goed geholpen
Rijdend op een thuiskomertje kon ik na een kapotte voorband al de andere dag geholpen worden. Prima.
Hele fijne garage met eerlijke mensen en supergoede service. Kom hier al jaren, zelfs nu wij verder weg zijn gaan wonen.
Reeds jaren maken wij gebruik van dit garagebedrijf, waar dienstverlening hoog in het vaandel staat. Dienstverlening gekoppeld aan vakmanschap maakt dit bedrijf tot een zeer aanbevelenswaardig bedrijf.
Ben altijd goed geholpen en krijg goed advies!
Altijd staan ze voor je klaar. Top service!
Kon snelle service bieden bij een lekke band. Vriendelijke werknemers, en complementaire service bij mijn reparatie. Kon transparantie bieden over de kosten voordat ik koos om er naar toe te gaan voor de reparatie.
de koffie is lekker en de service top
Mijn Alfa Romeo GTV is wederom fantastisch onderhouden. Gewedlige service. Robert en collega’s zijn altijd erg vriendelijk. Aan te bevelen om heen te gaan met je auto. TOP
Als ik erheen ga. Doe ik dat met vertrouwen . Ze doen wat ze beloven en er heerst een fijne sfeer. Zou ze aanbevelen bij vrienden .
Zeer ervaren en heel klantvriendelijk. Ze denken altijd met je mee. Super tevreden.
Bijzonder goede combinatie van deskundigheid, meedenken, vriendelijkheid en prijs. De bonus is de extra service die ze leveren door je bijvoorbeeld naar huis te brengen als de APK tegenvalt en wat langer duurt. Ze "zoeken" ook niet naar iets extra's om op de rekening te zetten maar eerder het omgekeerde. Er wordt goed gecommuniceerd over de kosten voordat ze ze uitvoeren. Het heeft allemaal net dat beetje extra dat je eigenlijk verwacht van een dealer maar vaak niet krijgt.
Heel vriendelijk gezellig en betrouwbaar. Mooie auto goed verzorgd!! top
Snelle en oplossingsgerichte instelling!
vlot geholpen tegen een goede prijs, niks mis mee.
Molenvliet 83
3335 LH Zwijndrecht