Een snelle service en vriendelijk personeel

Bij een afsprak maken word he vriendelijk geholpen. Word altijd netjes gebeld wat er aan de hand is en hoe het goedkoop en snel het verholpen word.

Eerlijke en duidelijke garage

Kom er nu een paar jaar en zie tevreden klanten waar ik er een van ben

• Prijs/Kwaliteit

Direct en zeer goed geholpen.

• Prijs/Kwaliteit

Ik ben gewoon netjes geholpen.

Mijn gevoel is bij deze werkplaats is goed.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit

Geweldig bedrijf op alle fronten !!

Ik ben al jaren klant bij dit bedrijf. Eerst alleen voor de garage en ook heb ik gebruik kunnen maken van hun glasgarage afdeling. Alles zeer netjes, vakkundig, snel en voor een acceptabele prijs gerepareerd. Kort geleden heb ik voor het eerst mijn nieuwe auto bij hun gekocht. Wat een service, de auto ziet er als nieuw uit. En een complete prijs inclusief garantie, afleverbeurt en nog vele extra's. Duidelijk verhaal en een prima aflevering. Ben heel blij met mijn nieuwe auto en zal hun aanbevelen bij vrienden en bekenden.

Super zaak !!!

Erg fijne garage met vakbekwame monteurs en hele goede sfeer . He kan altijd binnen vallen niks is te veel .

Uitmuntende service!

Beste Robert, Onwijs bedankt voor jullie warme onthaal, medeleven en uitmuntende service! Nogmaals bedankt voor alles en wie weet tot ziens!

• Prijs/Kwaliteit

Altijd goede service, en ze proberen de reparaties altijd zo snel mogelijk uit te voeren!

• Prijs/Kwaliteit

Snelle, goede service en niet duur.

Snel en niet duur

• Prijs/Kwaliteit

Kom al jaren mijn auto laten keuren/beurt geven. Altijd tot volle tevredenheid.

Vlot en betrouwbaar

Auto vandaag voor een beurt gebracht. Snel geregeld, alles goed nagekeken en auto rijdt weer als een zonnetje.

Service en zeer vriendelijk

Als je wat aan je auto heeft ga dan naar Autofirst Molenvliet. Het personeel is vriendelijk en geef duidelijke informatie voor mij kregen een 10

• Prijs/Kwaliteit

Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen Niet opdringerig lekker relax kunnen kijken

• Prijs/Kwaliteit

Atijd snel en perfect geholpen

Al jarenlang kom ik bij deze garage en word altijd snel en perfect geholpen. Service gericht, klantvriendelijk en betrouwbaar.

Mijn ervaring was volgens verwachting

Mijn ervaring was volgens verwachting

Geweldige kundige service

Met een probleem gekomen, werd perfect ontvangen. Na een kundige diagnose is mijn probleem binnen korte tijd opgelost. Bedankt mensen voor deze geweldige behandeling en het oplossen van de storing in mijn auto. Ik kom graag terug bij dit bedrijf

• Prijs/Kwaliteit

fantastisch service ben al jaren zeer tevreden

Ik wordt altijd heel goed geholpen, de service is prima ik heb nog nooit een klacht gehad. Ook een auto gekocht voor onze zoon. Het personeel is zeer vriendelijk ik blijf er dan ook gewoon naar toegaan, ik hoop dat ze nog jaren blijven!!!!!!! Groet, zeer tevreden klant

Koplamp kapot

Kapotte koplamp; gebeld; dezelfde dag nog geholpen. Binnen 10 minuutjes klaar. Heel fijn!!!!

Uitstekende zaak, goede service

Super goede ervaringen mee, snelle service

Fantastisch

Een hele goede garage en betrouwbaar.

Uitstekend en vriendelijk

Je word er met een kop koffie ontvangen. Vriendelijke medewerkers en eigenaar. Service ten top.

fantastische zaak

Ik ben zeer tevreden over Autofirst Molenvliet. Ik wordt altijd goed geholpen door zeer vriendelijk en deskundig personeel. Ook is er altijd wel tijd voor een gezellig praatje. Ik kom hier al jaren, en blijf dat ook zeker doen, Hebben hier ook een auto gekocht voor onze zoon en ook daarover heel tevreden. Gr. Margo

• Prijs/Kwaliteit

Goed overleg gehad over de reparaties en alles weer in 1 dag klaar.

Goed en deskundig geholpen

Een goede garage zonder de dure toeters en bellen die je bij de merkdealers tegenkomt

In een woord geweldig

Molenvliet 83