Al jarenlang wordt ik uitstekend geholpen en nog snel ook.

Of het nu gaat om een grote onderhoudsbeurt of een lampje vervangen, al jarenlang wordt ik uitstekend geholpen. Sterk service gericht en klantvriendelijk.

• Prijs/Kwaliteit

Deskundig, vriendelijk, zeer behulpzaam en snelle service!!

Zoals je met een pijnklacht meestal dezelfde dag bij de tandarts terecht kunt; zo word je bij het team van Autofirst Molenvliet altijd met je auto geholpen! Je kunt er altijd terecht, wordt serieus naar je auto gekeken en in 9 van de 10 keer wordt het waar mogelijk direct verholpen. Compliment voor het gehele Team Autofirst Molenvliet waar wij al jaren komen!

zie onder

ik ben heel goed en prettig en tot volle tevredenheid geholpen.

Goede Service

Goede service fijne mensen en denken goed mee !

• Prijs/Kwaliteit

Goede Service & vriendelijk personeel.

Ik kom al een poosje bij Molenvliet en mijn ervaringen zijn altijd positief. Snelle service.

Super bedrijf.

Eerlijk bedrijf. Leuke en knappe medewerkers. Ik zou het aan iedereen aanraden.

• Prijs/Kwaliteit

ik ben zeer tevreden met de service , snel en heel goed

ik ben zeer tevreden met de service , snel en heel goed .

Betrouwbaar en vriendelijke service

Op de bonne fooi langs gereden, direct geholpen. Kom al 20! jaar bij deze garage

• Prijs/Kwaliteit

vertrouwde service, duidelijke tranparante informatie

Zoals alle ander keren, topservice, duidelijkheid over kosten, een eigen oordeel en het belang van de klant staat voorop. De klant wordt begrepen en oplossingen zijn dan ook op de klant toegespitst. Hier kom ik graag terug de volgende keer!

Netjes geholpen..zoals het hoort

Na een plotselinge storing en met n korte vakantie gepland,werd ik keurig direct geholpen.Moest een uurtje wachten..maar de koffie maakte dat goed. Hartelijk bedankt voor de snelle hulp!

Top garage!

In mei j.l. op prettige en vakkundige wijze begeleid in de aankoop van een Mitsubishi ASX occasion. Bij deze koop gelijk nog wat aanvullende afspraken gemaakt. Deze zijn allen naar volle tevredenheid nagekomen én uitgevoerd. We hopen dan ook dat, ondanks de COVID-19 tijd, de toekomst voor AutoFirst een goede al zijn. Aan de service en het vakmanschap zal dit niet kunnen liggen. Echt een garage zonder minpunten en daarom van harte aan te bevelen!

• Prijs/Kwaliteit

Fantastisch bedrijf, hele vriendelijke aardige mensen.

Vanmorgen onze nieuwe Suzuki Swift opgehaald. Weer super ontvangen met een lekker kopje koffie en een gezellig ontspannen gesprek. Auto stond spannend onder doek. Hier wordt echt aandacht aan besteed. Hier komen we zeker terug.

• Prijs/Kwaliteit

Topgaragebedrijf. Vriendelijke medewerkers en goede service.

Heb mijn auto er al jaren naar tevredenheid in onderhoud.

Weer prima geholpen

Probleem is weer opgelost. Liep wel wat uit door omstandigheden. Wat verder geen probleem was aangezien ik leenauto ter beschikking gekregen had.

Top bedrijf !!

Gezien mijn leeftijd en in deze corona periode kwamen ze de auto ophalen en netjes weer voor de deur neerzetten. Vakkundige mensen, mensen die meedenken met je. Ik kan iedereen deze garage aanraden. Er staan ook mooie occasions in de showroom ! Ga er beslist eens langs !!!

Goede service en kwaliteit

Top garage

Een zeer goed en vakbekwame garage. Ik kom er al jaren en ze staan altijd voor je klaar. Of het nu gaat om een technische vraag of een onderhoudsbeurt je kan er altijd terecht en ze hebben heerlijke koffie. En geen cent te veel. Gewoon een top garage.

• Prijs/Kwaliteit

Vlotte bediening en goede service!

Vlotte bediening en goede service!

Klantvriendelijk en meedenken

Altijd netjes geholpen, zeer klantvriendelijk en meedenkend met wel of niet uitvoeren van reparatie. Al jaren mijn vaste garage en dat blijft zo.

Eerlijk en betrouwbaar

Duidelijk en wordt geen druk uitgeoefend

Super goed

De auto zag/ziet er super mooi uit. De eigenaren zijn erg aardig en vakkundig. Je krijgt het totaal plaatje en een goede service. Ze hebben ons een super mooie en goede auto verkocht en wij hebben er een erg goed gevoel bij en zullen de volgende auto zeker weer bij AutoFirst Molenvliet kopen (over een paar jaar natuurlijk).

Fijne familie zaak.

Het is een warm binnenkomen bij Autofirst Molenvliet. Je wordt direct herkend, weliswaar (nog) niet bij naam maar wel welke auto je daar gekocht hebt. Ook bij de verhuur afdeling kenden ze mij nog, omdat ik daar ooit een bus had gehuurd. Echt een aanrader om er een auto te kopen, huren of te onderhouden.

• Prijs/Kwaliteit

Prima service, vakmanschap, gastvrij en betrouwbaar

Mijn auto rook naar benzine en ben langs Auto First gereden voor advies. Direct afspraak gemaakt en voor de zekerheid auto daar achtergelaten. Er werd mij duidelijk uitgelegd wat het probleem was ook dmv een foto. Ze beloofden om ondanks de enorme drukte hun best te doen. Een dag later werd ik al gebeld dat de auto klaar stond. Wat een service en een eerlijke prijs. Bedankt mannen!

• Prijs/Kwaliteit

Fijne garage, staan altijd voor je klaar!

• Prijs/Kwaliteit

Prima service en een bedrijf wat doet wat je afspreekt

Aardige en deskundigen mensen die nakomen wat je afspreekt. Mijn auto was binnen 2 uur gereed na een onderhoudsbeurt.

Molenvliet 83

3335 LH Zwijndrecht