Altijd prima geregeld
Wederom weer snel en vakkundig geholpen. Goede keurmeester en weten waar ze mee bezig zijn. Tot volgend jaar.
Vande week een afspraak gemaakt voor me auto. Mooie datum kunnen krijgen en snel geregeld top service.
Het was voor ons de eerste keer dat de Opel Zafira een servicebeurt heeft gehad , dus even aftasten hoe het bevalt. Het contact met de klant is vriendelijk er wordt geluisterd naar de klant en ook meegedacht . Wij zijn tevreden met u service en hopen in het vervolg onze auto bij Auto First de beurten te laten doen. Met groeten Aart van der Waal.
Kennis van zaken en goede service.
Altijd goede service en vriendelijk personeel en lekker koffie
Altijd prima geholpen door Autofirst. Eerlijk zaken doen met een prima service…tja waar zie je dat tegenwoordig nog..
Snel om dingen op te lossen en vriendelijke en betrouwbaar gastvrij en ook mee denken
Krijg uitleg en wordt goed te woord gestaan
korte lijnen, ze onthouden wie je bent en begrijpen wat je bedoelt. Ideaal!! Zelfs m'n man kunnen overtuigen om niet meer naar de dealer te gaan.
Plezierige ontvangst. Vriendelijk. Service. Mooie inruilprijs. Kortom, de rit waard om een auto te kopen
Betrouwbare garage
Prettig en snel geholpen, goeie service! Ik raad deze garage zeker aan.
Al jaren zeer vriendelijke en uitstekende service. Ook zeer bereid om mee te denken in oplossingen en altijd communicatie voordat er iets groots of duurs wordt uitgevoerd. Al jaren een zeer tevreden klant bij garage Molenvliet!
Goede service en klantvriendelijk
Goede service en vriendelijk
Goeie service en heel klantvriendelijk personeel. Kan overal voor terugkomen, voor de kleinste vraagjes.
Ik heb me nog nooit zo thuis gevoeld bij een garage. Word er met open armen ontvangen. Ze denken goed mee en hebben voor mij altijd een passende oplossing. Super goede service! Leuk personeel! Ga vooral zo door!
Bij deze garage ben je geen nummer, geen verrassingen achteraf. Gewoon top
Auto voor regulier onderhoud. We worden altijd goed en vriendelijk geholpen. Eerlijk advies en de auto was snel klaar.
Kon snel geholpen worden met defect aan airco.
Laat een zeer goede indruk achter
Fijne en betrouwbare garage.
Mijn lampje van de achterremblokken ging branden. Ik was er erg bezorgt om . Maar autofirst maakte tussendoor een plekje vrij. Om mij uit de zorg te halen . Ik werk van 7 tot 19 uur maar alles is door meneer geregeld, Gewoon op mijn werk auto gehaald en teruggebracht. En vakkundig gerepareerd ik vind dit service van de bovenste plank. Dus Top zaak bedankt hiervoor. Vr groeten Ophof service John Ophof.
Kwam voor mijn halfjaarlijkse bandenwissel. Uiteraard weer goed geholpen en weer veilig onderweg
Molenvliet 83
3335 LH Zwijndrecht