Een hele goede service en vakmanschap en hele aardige mensen
Je wordt goed en vakkundig geholpen en ze leveren goed werk
Wij worden zeer snel geholpen als er iets aan de auto mankeert en dit wordt naar tevredenheid verholpen.
Ik kom al 22 jaar bij deze garage, sinds een paar jaar AutoFirst, al woon ik niet om de hoek. en dat is niet voor niets. Plannen van afspraken kan online en ze zijn flexibel, altijd vriendelijk, hulpvaardig, oplossingsgericht. TOP
Met dank aan de herinnering die door Bakker-Opmeer werd gestuurd kon ik snel terecht voor de jaarlijkse apk.
Vriendelijk geholpen. Er word duidelijk gecommuniceerd over eventuele reparaties en kosten.
Ze geven veel aandacht aan klanten! Top service
Tijden de vorst periode vaan vorige week begaf de pomp van het ruitensproeier systeem het. Dit werd tijdens de drukte even tussendoor opgespoord. onderdeel werd besteld en als extra service werd de auto op gehaald en thuis gebracht na de reparatie. rekening na reparatie in de mail. helemaal top geregeld door Wouter en Joris.
Na afspraak wagen gebracht en een leen auto mee gekregen ,de zelfde ochtend alles gefixt
deskundige vaklui, geweldige service
top
Een garage waar je altijd zonder te bellen langs kan gaan als je wat aan je auto heb. Altijd vriendelijk en goed. Echt een aanrader.
Altijd prettig en deskundig geholpen.
Los van een APK en bandenwissel had mijn auto een lastig te tackelen uitdaging: een haperende stoelverwarming. De ene keer deed hij het, de andere keer niet. Zekeringen werden gecheckt, nee, die waren goed. Meten bleek weten. En een draadboom onder de stoel als een ui pellen om te kunnen constateren dat er een draadbreuk was. Schuld van de eigenaar die iets onder de stoel had laten liggen waardoor de boel eerder was vastgelopen. En dus gebroken. In plaats van een dure draadboom en stekkergedoe in z'n geheel te vervangen werd er ouderwets goed gesoldeerd. Probleem opgelost. Veel geld bespaard. Vet compliment voor Joris z'n doorzettingsvermogen.
Prima garage, met een prima service. Altijd gezellig om even een bak koffie bij Wouter en Joris te drinken. Snelle en vakbekwame setvice
Fijne garage! Altijd erg persoonlijk en vriendelijk. Goede service en fijn dat we een leen auto mee konden krijgen.
Zeer snel en goed geholpen.
Goede en snelle service, vriendelijk en vakkundige mensen.
Goede service, snel klaar
Goede service, snel klaar
Een goede en snelle service door deskundige en vriendelijke mensen .
Altijd snel, vakkundig en zeer vriendelijk.
Sluispolderweg 4 B
1505 HK Zaandam