Bakker en Opmeer geven je het vertrouwen dat je op een eerlijke en vakkundige manier geholpen wordt.

De communicatie is prettig en doen niet moeilijk. Ik kom al jaren graag bij dit bedrijf ondanks dat ze niet vlakbij gevestigd zijn. Proficiat.

Is altijd goed

vriendelijk, deskundig, snel.

Zoals gewoonlijk, prima geholpen en zoals afgesproken .

• Prijs/Kwaliteit

Eerste ervaring was goed dus ik kom terug

Fijne mensen die hun vak verstaan Goede service bellen even als er iets buitensporigs is…. Mocht m’n camper t weekeinde laten staan Top…,bedankt nog

Deskundig en prettig geholpen

Het werk is goed gedaan, maar duurde 1 dag langer dan verwacht. Hierover werden wij op tijd en met toelichting (verkeerd onderdeel ontvangen) en excuses geïnformeerd. Toen de auto klaar was, bood Wouter aan om mij van huis te komen ophalen! Topservice dus (was niet thuis, dus eea ging niet door, maar het voorstel was er....) Ook bij het ophalen vd auto had ik nog een paar vragen en die werden geduldig beantwoord...

Vakkundig en betrouwbaar

Betrouwbaar bedrijf met kundige en vriendelijke eigenaren. Goede prijs kwaliteitsverhouding.

Altijd tevreden!

We komen hier al een geruime tijd, en altijd goed geholpen en klantvriendelijk!

Kennis van zaken, duidelijk

Prima geholpen

Prima lui , snel en hulpvaardig

Snel en goed geholpen !

Afspraak gemaakt voor controle. Klacht is gevonden en meteen opgelost.

Uitstekende service

Uitstekend werk verricht

TOP Service!!!

Wouter, Joris en de mannen staan altijd voor je klaar ook last-minute wanneer het niet uitkomt. Ze zijn flexibel en zeer vakkundig. Bedankt weer!

• Prijs/Kwaliteit

Blij dat zij beter opletten dan ik

Goede communicatie over wat er wel of niet gedaan moet worden aan de auto. Topservice.

Goede service!

Goede service en eerlijk. Ze smeren je niets aan als het nog goed is.

• Prijs/Kwaliteit

Service & deskundigheid goed, klantvriendelijkheid door een mederwerker(de eigenaar?) kan beter!

Online een afspraak plannen gaat goed, je kunt er ook aangeven wat er gedaan moet worden, bij aankomst garage weet men niet wat je komt doen. Doordat ze waarschijnlijk te druk hebben, werd ik niet echt klantvriendelijk aangesproken. Eerder had ik ze al gebeld of mijn afspraak wel goed ging, omdat de bevestiging iets anders aangaf dan ik gevraagd had, toen kreeg ik door dezelfde persoon een nors antwoord dat ik daarvoor niet hoef te bellen. Prima als je een online afspraken systeem hebt om jullie te ontlasten, maar kijk dan ook naar de inhoud om verrassingen & irritaties als gevolg te voorkomen. Bedankt, maar overweeg hierdoor serieus een andere garage te zoeken!

• Prijs/Kwaliteit

Snel efficiënt en duidelijk !!!

Goede service, duidelijk en snel

Top service

Heel erg goed!

Kan niet beter!

Betrouwbaar

Fijn bedrijf, eerlijk advies en normale prijzen. Aanrader!

• Prijs/Kwaliteit

Heel goed geholpen bij het vinden van een nieuwe auto

Nadat jammerlijk een boom op mijn auto was gevallen waardoor deze total loss werd verklaard snel hulp gekregen bij het vinden van een nieuwe: ik heb nu precies wat ik zocht! Er is aandacht voor je wensen en begrip voor de lastige overgang van schakelauto naar automaat. Pff, wel een dingetje maar tijdens de proefrit ben ik over mijn weerzin/angst heen geholpen.

Zoals altijd goed

Prima zaak

Prima service voor een goede prijs

Prima service voor een goede prijs

Toffe gasten erg aardig

Altijd paraat om te helpen

Al jaren een zeer tevreden klant

Al jaren een zeer tevreden klant

service plus

Je wordt altijd goed en deskundig geholpen. Plus ze denken met je mee om alles goed te regelen!

Sluispolderweg 4 B

1505 HK Zaandam