Al meerdere malen naar volle tevredenheid geholpen. Vriendelijk personeel. Deze keer voor apk geweest. Snel geregeld via online afspraak en was op het beloofde tijdstip weer klaar.
Snel en netjes geholpen zoals altijd!!
Heb mijn auto nu een paar keer naar deze garage gebracht en het contact steeds als prettig ervaren. Ze luisteren goed, rekenen niet te hoge bedragen, doen niet moeilijk en doen goed waar je om vraagt. Informeel en deskundig. Terugkoppeling is ook in orde. Is prettig wanneer je een wat oudere auto hebt om ook te weten welke reparaties er mogelijk nog aan zitten te komen.
Zeer goed en vriendelijk en goede service.
zeergoed
paar jaar geleden terechtgekomen uit noodzaak, waar zij het duidelijkst op reageerden, toen al zei ik mijn man, je moet daarheen blijven gaan maar hij wil graag alles het dichtst bij....dat is ons al een paar keer "duur" komen te staan, niet in geld bedoeld maar in slechte adviezen en voorál behandeling het wordt tijd dat autodokters eens gaan worden aangezien voor wat ze werkelijk zijn.... wat kan je autootje voor en met je doen als hij niet het juiste drankje op heeft bv.....en waar hij dan weer heen moet...... ik zou er maar heen gaan als ik u was, al is het maar voor je buitenkind
Goed service tegen goede prijs
Snelle reactie gevolgd door een prima inzet om alles in orde te krijgen
Als vaste klant afspraak gemaakt voor een klein mankement. Dit was snel verholpen. Hiervoor werden geen kosten in rekening gebracht!
Nieuwe schijremmen en blokken via winparts besteld en deze laten monteren. Snel en vakkundig voor een goed bedrag. Helemaal top !
Gewoon goed zoals het moet
Apk en kleine beurt. Prima service.
Prima, netjes en eerlijk geholpen.
Uitstekend advies, uitmuntende service en meer dan redelijk geprijsd.
Goede service. Efficiënte reparatie. Redelijke prijs.
Ben vriendelijk geholpen en kreeg bij het wachten een kopje koffie. De auto moest ik achter laten, en een werknemer bracht me naar huis. TOP!
Voor keuring of reparaties ga ik altijd naar deze garage. Vriendelijke en deskundige medewerkers.
Ik kon meteen terecht en werd vriendelijk geholpen
Al vele jaren en nu ook weer uitstekend geholpen vooraf prijsopgave en ze doen wat is afgesproken deskundige en vriendelijke monteurs
De monteurs zijn ervaren, ze regelen alles, en makken alles voor een goede prijs. Ik kom hier al een tijdje
Prettig dat ik snel terecht kon. Goede service.
Goede communicatie, auto rijdt weer lekker!
Ik kon snel terecht en ben zeer tevreden!
All good.
Prima ontvangen voor apk en servicebeurt. Prijsopgave ontvangen en volgens opgave asbest uitgevoerd.
Amperestraat 36 1
1221GJ Hilversum