Snel

Vriendelijk

Snel en betrouwbaar

Uitstekende service, wederom weer zeer tevreden. Werd uitstekend geïnformeerd over de voortgang van de APK en wat daaruit kwam. Kreeg opties voorgelegd die goed werden uitgelegd. Fijn om zo regie te kunnen houden. Nooit de ervaring gehad dat er na een reparatie iets anders mis was of ineens heel veel 'gevonden werd' (bij andere garages wel eens gehad). Dus zeer betrouwbaar!

• Prijs/Kwaliteit

Klantvriendelijk en goede prijs-kwaliteit.

• Prijs/Kwaliteit

heel blij met deze garage

Denken goed mee en zijn heel flexibel. en goede prijs kwaliteit verhouding.

Snel en accuraat

Super snel geholpen voor een nette prijs en nog opgehaald ook, top zaak met hele fijne mensen. Ik raad deze garage aan al mijn vrienden aan.

Snel en kundig geholpen.

Kon snel terecht en ben goed geholpen, vriendelijke mensen die weten wat ze doen.

• Prijs/Kwaliteit

Snelle service en erg klantvriendelijk

De mensen die er werken zijn erg vriendelijk. Je wordt snel en goed geholpen. In communicatie helder en geen verassingen achteraf. Last but not least, erg nette prijzen. Kortom ik blijf hier terug komen.

Top bedrijf

Na onderhoud en distributie snaar vervangen was er een probleempje opgetreden, nadat ik er mee naar huis ging. Heb ze gebeld en ze vroegen als ik nog in de buurt was om er na te kijken wat het probleem is. Ik heb afgesproken dat ik dinsdag langs zou komen. Heb de auto daar gelaten en ze hebben het probleem gevonden waardoor het kwam dat de motor uit viel nadat ik de koppeling in trapte. En het is netjes opgelost. En alles werkt weer BEDANKT Dennis en ook de monteurs. TOP

Goede terug koppeling

Terug koppeling is goed

Eerlijk geholpen

Prima ervaring. Aantal kleine problemen verholpen en goed advies

slechte ervaring

verkeerde reparatie verricht, veel geld betaald en zeer slecht te woord gestaan

Quick and efficient

There was quite some issues came up with my car. They offered immediate solution and basically finished the whole fix up/maintenance within a day. I was also able to wait there and during this difficult period of pandemic they have offered a safe way for waiting and I didn't need to wander around while my car got ready.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer duidelijke communicatie en eerlijk

Fijn en duidelijk overleg gehad wat het beste is voor de auto. Eerst de APK laten doen waarna ik werd opgebeld over wat er gedaan moest worden. Zeer transparant en eerlijk! En voor een betaalbare prijs. Daarnaast ook super snelle service, 's ochtends rond 8 uur gebracht, om 1 uur al helemaal klaar.

• Prijs/Kwaliteit

Top garage met vriendelijke vakmensen!

Puike garage in Hilversum met de juiste mensen op de juiste plaats. Al meer dan 11 jaar klant! Top!

Eerlijke garage

Ik ga al enige tijd naar deze garage, en heb goede ervaringen. De mensen zijn vriendelijk en eerlijk. Een kapotte airco bleek een los stekkertje, en scheelde mij een grote uitgave aan een nieuwe pomp. Ook word er altijd overleg gepleegd, voordat er onverwachtse reparaties worden uitgevoerd.

Vakkundige en prettige mensen

Vriendelijk ontvangen. Afkeur punten APK werden vooraf besproken inclusief prijsopgave.

Klant- en resultaatgericht

Afspraak maken via de website is gemakkelijk en snel. Bovendien weet je van te voren wat het gaat kosten. Ongevraagd kreeg ik een leenfiets aangeboden om naar huis te gaan, Prima! Keurig telefoontje over de bevindingen van de APK.

• Prijs/Kwaliteit

Altijd vriendelijk en behulpzaam!

Eerlijke en betrouwbare garage

Een aantal keer toch uitgeweken naar een andere garage en elke keer weer spijt gehad. Eurocar het Gooi is betrouwbaar, eerlijk en transparant.

bijzonder tevreden

eerlijk advies. zeer vriendelijke receptie. goede en kundige service. koffie staat klaar.

Goede service en klantvriendelijk

Geweldige service!

Vriendelijk, duidelijk, geen verassingen.

Snelle service ondanks drukte

Ik belde in de ochtend vanwege een (nogal grote) schroef in mijn band. Kon gelijk komen. Helaas wel een nieuwe band, maar hij wist goed uit te leggen waarom dit nodig was. Het was erg druk in de zaak, maar dit werd toch even tussendoor gedaan terwijl ik er bij was. Topservice!

Niet geweest

Ik ben niet bij de garage geweest ik krijg herhaaldelijk verkeerde mails ook na veelvuldig melden!!

• Prijs/Kwaliteit

Fijne garage. Heel tevreden mee.

Denken mee, zijn flexibel en goede prijs-kwaliteitverhouding

Amperestraat 36 1

1221GJ Hilversum