I have dealt with Jim and he is a very proficient and supportive car mechanic at eurocar.

Good garage option for all sorts of auto work in the heart of hilversum..supportive staff with English communication which is a plus point for expats.

• Prijs/Kwaliteit

Snel, goed en vriendelijk geholpen

Er rammelde iets onder mijn auto die ik nog niet zo lang heb. Ik ben er mee naar Autofirst Eurocar gereden. Daar werd ik direct geholpen. Er werd een metalen tiewrap om de uitlaat gedaan (de ophangbeugel was doorgeroest) zodat ik tijdelijk kon blijven rijden. De week erop werd deze binnen anderhalf uur vervangen en het bedrag viel mij erg mee. Dus nu blijf ik bij deze garage voor de APK-keuring. Ik ben erg goed, vriendelijk en snel geholpen!

Professioneel

Klantvriendelijk

• Prijs/Kwaliteit

Blind te vertrouwen! Uitstekende vaklui.

Ik kom al jaren bij deze garage en ben altijd goed geholpen. Eerlijk advies, uitstekende service en auto altijd tip-top in orde. Ik ben verhuisd naar een andere stad, maar kom speciaal voor deze garage terug naar Hilversum. Echt toppers!!

Het was niet goed

De ontvangst was goed, de auto werd in ontvangst genomen en het benodigde onderhoud werd uitgevoerd, maar ik was na thuiskomst verbaasd dat er een breuk zat in de kappen die de koplampen in de motorbak beschermen. Die breuk is nieuw.

Perfect wederom

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijk personeel en meedenkend voor oplossingen.

Goed geholpen zeer vriendelijk

Goed geholpen personeel is vriendelijk en deskundig overleggen over de reparaties.

Gewoon goed.

Men denk mee en geen gekke dingen die niet gebeurd zijn staan op de rekening. Alles is transparant.

Erg goede service

Grote beurt en apk afspraak gemaakt. Bij ophalen werd verteld dat ze een kleine beurt hadden gedaan omdat de grote niet nodig was vanwege te weinig km gereden te hebben na vorige beurt. Eerlijke garage.

Eerlijke en duidelijke service

Nette en snelle communicatie via zowel mail als telefoon. Binnen een dag auto brengen en halen. Open en eerlijk. Gezellig praatje als je er bent.

Uitstekende service!

Uitstekende service, aardige mensen en een eerlijke garage. Van harte aan te bevelen!

• Prijs/Kwaliteit

Service en kwaliteit gaan hier hand in hand!

Lekker in de buurt en niet duur! ...

• Prijs/Kwaliteit

Fijne garage die tijd vrijmaakt voor vaste klanten

Fijne garage die tijd vrijmaakt voor vaste klanten.

Altijd goed

Gewoon eerlijk transparant en ze doen hun uiterste best om je goed te helpen.

• Prijs/Kwaliteit

Goede service en vriendelijk personeel

Ik kwam voor APK keuring en klein onderhoud. Geen onverwachte kosten en zelfs korting gekregen op de APK. Vriendelijk personeel.

• Deskundigheid N.v.t.

Uitstekend geholpen

De monteur kon dezelfde middag nog kijken naar het probleem aan mijn auto, afspraak ingepland en daarna goed opgelost. Top service.

• Prijs/Kwaliteit

Alleen maar goede ervaringen gehad

Afgelopen Juli een APK, kleine beurt, airco service en vullen en extra aandacht voor verlichting voor. Alles probleemloos en volgens afspraak uitgevoerd voor een redelijke prijs. Voor mij is Eurocar het Gooi al jaren een topbedrijf en een zekere aanrader voor anderen.

• Prijs/Kwaliteit

Professioneel, snel, hoge kwaliteit!

Professioneel, snel, hoge kwaliteit!

Top Service

Ieder jaar breng ik de auto voor APK en onderhoud, indien er iets moet gebeuren is er heldere en duidelijke communicatie over de prijs. Het team is kundig en gewoon top.

• Prijs/Kwaliteit

Zoals altijd goed geholpen.

Zoals altijd goed geholpen.

• Prijs/Kwaliteit

Deskundig en goede service.

Nader en zijn team zijn vakkundig, voeren geen onnodige reparaties uit, bij adhoc problemen bieden zij snel een oplossing en geven altijd duidelijkheid over verwachte en gemaakte kosten.

Top.

Uitstekende service en zeer behulpzame mensen die daar werken

Netjes geholpen en geadviseerd

Goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden

Warme ontvangst en uitleg

Voelde me thuis en alles werd uitgelegd m.b.t. kosten en reparatie

Amperestraat 36 1

1221GJ Hilversum