OK
De vorige garage waar ik kwam, kon mij niet vertellen wat een sec onderhoudsbeurt kostte. Na 3 keer vragen gaf ik het op. Aan een onderhoudsbeurt zit toch een prijskaartje (dus de standaard dingen, olie, filters enz), wat er daarbuiten gevonden wordt waar iets aan gedaan moet worden hoor ik dan wel. Bij autofirst-eurocar nu 2 keer voor keuring geweest en 3e keer voor een reparatie. Helder over de afspraken, ik word gebeld als de inspectie klaar is met een prijsopgaaf. Bij de reparatie (schokbrekers) werd zelfs gemeld dat ik er nog mee kon doorrijden en het niet perse direkt hoefde te laten vervangen. Top, daar blijkt wel uit dat ze eerlijk zijn. Niets zo fijn, als bij een garage te komen die je vertrouwd en die geen vage verhalen vertellen.
Snel en goed :)
Zeer klant vriendelijk. Meedenkend en top service.
de referentie heb ik aangepast
prima service en snel de auto weer terug
niet zo positief
Beste na contact met u te hebben gehad was u vergeten dat er een aantal zaken wel degelijk is gedaan en gegaan volgens afspraak. U was bijv vergeten dat wij ook u remschijven met blokken en stabilisator stang vervangen hadden wat de prijs ineens een stuk aangenamer maakte. Na ons email contact zou u ook u reactie aanpassen. Dit is helaas niet gebeurd. Wij hopen uiteraard dat u dit als nog doet en we u zo wie zo weer volgend jaar mogen verwelkomen bij ons bedrijf
De standaard zaken als beurt, bandenwissel, uitlijnen en zo kunnen ze prima. Maar als je vraagt om iets aparts dan zeggen ze ja, maar doen ze nee. Mijn probleempje is dus niet verholpen. Ondanks dat ik het bij twee verschillende mensen heb neergelegd. En na afloop vroeg ik ernaar en kreeg ik een slecht antwoord. Geen zin om verder op in te gaan, deze garage begrijpt mijn probleem niet en daarmee is voor mij de kous af.
Overleggen wat er aan mijn auto gedaan moet worden, goede inschatting van de onkosten, de fiets in bruikleen mee gekregen. Vriendelijke wernemers en ook nog een uitnodiging om koffie te komen drinken op maandag of dinsdag als ik in de buurt ben. Dus al met al een hele dikke pluim. Met vriendelijke groetjes olga
Uitstekende service. hele vriendelijke medewerkers. coulant. schappelijk geprijsd. aanrader!
APK keuring - Keurig gebeld over een reparatie die nodig was met indicatie voor de kosten. Ik was er bij voorbaat al mee akkoord. Maar bij ophalen heel netjes aangegeven dat de slijtage toch meeviel/anders opgelost kon worden en de rekening een stuk goedkoper uit was gevallen. Top!
Vriendelijke en kundige medewerkers. Laat hier mijn auto al jaren keuren en zonodig repareren.
Ik bracht mijn auto voor een grote onderhoudsbeurt. Ik mocht zelf kiezen hoe laat ik kwam brengen. Na een uurtje hadden ze de auto al nagekeken en een lek ontdekt. Hij gaf me drie opties als oplossing. Erg fijn. Er werden netjes foto’s ( incl. mijn nummerbord erop) van het mankement gemaakt, zodat ik kon zien wat het probleem was en wat het resultaat was van de reparatie. Erg tevreden!
Alles rondom hoogst tevredenstellend!!
zeer vriendelijk persooneel
Banden om laten zetten voor maar 60€ Vertouw nooit garages maar deze wel. Succes met jullie fijne werk!!
Vriendelijke mannen
Montage banden. Goed, volgens afspraak
Fijne garage, goed geholpen en snel klaar.
Super klantvriendelijk, servicegericht, geen verrassingen en flexibel.
Alweer goed en snel geholpen door Eurocar Hilversum, een aanrader voor autobezitters die nog op zoek zijn naar ouderwetse en degelijke service.
Op korte termijn te plannen, zorgeloze ervaring. Leenfiets als extra service. Zeer tevreden.
Ben al jaren klant, nooit een reden gehad om te twijfelen en ze bellen altijd van te voren en laten je precies weten hoeveel het gaat kosten.
Reeds vele jaren prima garage met betrouwbaar en kundig en vriendelijke mensen
Zeer goeie service, wordt ook goed gecommuniceerd met wat er aan de hand is. Wordt netjes gebeld voor de reparatie en kosten. Top service en snel.
Amperestraat 36 1
1221GJ Hilversum