Snel, vriendelijk, goede prijs

voorbanden vervangen.

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijke en vakkundig hulp.

Was voor de 1e keer daar voor banden voor de auto van mijn vriendin. En dus heel goed geholpen ook gelijk een apk gedaan. Dankjewel Dennis.

Ok

Ok

• Prijs/Kwaliteit

Top garage! Eerlijk, betrouwbaar, professioneel en goede prijs-kwaliteit

Kom hier al aantal jaar, nadat ik een nummer was geworden bij de merkdealer. Gewoon een hele fijne garage, met vriendelijk professionele staf en medewerkers. Altijd eerlijk advies, uitstekende service en meedenken. Echt aan te raden!

• Prijs/Kwaliteit

Eerlijk, transparant, snel, goede communicatie

Heel fijne service. Kon snel terecht. Er is voortdurend goede communicatie met een uitleg die te begrijpen is en zonder 'neerbuigend' te doen. Dit helpt om een goede keuze te maken in de reparatievoorstellen. Er wordt ook goed meegedacht in alternatieven op ingrijpende reparaties die minder duur zijn. Er wordt hierin goed geluisterd naar wat ik als klant aangeef. Daardoor groeit het vertrouwen dat je niet iets wordt aangepraat wat eigenlijk niet nodig is. Heel belangrijk bij reparaties.

• Prijs/Kwaliteit

Duidelijk, netjes, snel klaar!

Prima garage. Er wordt goed overlegd bij extra kosten en meegedacht over wat noodzakelijk onderhoud is en wat niet.

betrouwbaar en betaalbaar

Mijn schade is na prijsopgaaf keurig gerepareerd. Op de offerte stonden aanraders met betrekking tot de remmen en banden. Voor een schappelijke prijs is alles goed gemaakt, mijn Toyota loopt weer als een zonnetje! Bedankt garage Autofirst Eurocar.

• Prijs/Kwaliteit

Klantvriendelijk, denken met je mee

Altijd super goed geholpen bij Eurocar het Gooi. Denken met je mee, waarschuwen voor eventuele vervangen die nodig zijn in de toekomst en bellen altijd netjes na de apk om te overleggen of er verder iets moet gebeuren en wat de kosten ongeveer zullen zijn. Een echte aanrader wat mij betreft!

Helemaal top

Ik zou het niet weten alles ging goed

Very Good

Very customer centric and experienced staff

Vriendelijk en behulpzaam

• Prijs/Kwaliteit

Het kentekenloket werkt uitstekend!

Een verloren kentekenplaat werd snel besteld en na twee uur konden beide platen al geplaatst worden. De monteur vroeg vriendelijk of ik ze vastgeschroefd wilde hebben. Keurige service. De auto werd ook nog achteruit naar straat gereden.

Gewoon goed

• Prijs/Kwaliteit

Uitstekende garage, vriendelijk kundige en meedenkende mensen waarbij service en prijs in prima verhouding tot elkaar zijn. Absokute aanrader

Prima service. Prima orijs. Vriendelijk përsoneel

• Prijs/Kwaliteit

Werd er goed geholpen en flopte service

Nvt

Top service en snel

Open en eerlijk verhaal. En een normale prijs.

Altijd weer positief verrast

Leuke mensen die echt met je meedenken, geen reparatie verkopen als het niet nodig is en snel klaar

• Prijs/Kwaliteit

Ga hierheen en nergens anders

Teveel om op te noemen, maar zowel de baas als in vrouw als een van zijn medewerkers checjken alles na, of het gebeurt is, en leggen uit wie wat en hoe gedaan heeft, en wat nog niet kon house bv tegoed, te. Etc, en ongedwongen sfeer,duidelijke facturen, staat zelf stukje mail op betreffende de rep. Vraag,vragen

• Prijs/Kwaliteit

Fijn contact, prima service!

Ik had een wachtafspraak gemaakt. Helaas moest er iets vervangen worden dat niet op voorraad was. Hierdoor moesten we iets langer wachten dan gepland. Dennis was super vriendelijk en vroeg zelfs nog of hij me anders even thuis moest brengen! Al met al was mijn auto met 3 uurtjes weer gereed. Dankjewel Dennis en team voor de fijne service! En tot de volgende keer ;)

• Prijs/Kwaliteit

Snel en goed geholpen Als zelfstandige kan je bijna niet zonder auto. Er word altijd rekening gehouden met mijn werkzaamheden. Zodat ik snel weer aan het werk kan. Ze hebben vakkundige monteurs aan het werk. En helpen je waar het kan.

• Prijs/Kwaliteit

Super vriendelijk en snel geholpen altijd

Ik vind het een fijne garage, ik kom er zelf al sinds ik mijn rijbewijs heb + een auto heb, mijn ouders komen hier ook altijd. Snel en vakkundig personeel en je kan je auto 9 van de 10 keer de zelfde dag al ophalen! Zeker een aanrader dus

• Prijs/Kwaliteit

Goede service, eerlijk verhaal.

Er wordt gedaan wat is afgesproken. De klant is hier koning.

• Prijs/Kwaliteit

Kom er al jaren en wordt altijd goed en eerlijk geholpen.

Wanneer er iets aan mijn auto mankeert word ik altijd eerst even gebeld met een indicatie van de kosten. Erg prettig!

• Prijs/Kwaliteit

Klantvriendelijk en altijd meedenkend.

Amperestraat 36 1

1221GJ Hilversum