ik kom graag bij dit bedrijf
Na de grote beurt kan de auto weer vol vertrouwen de weg op.
Een middag vanuit Zeeland naar mijn zoon in Utrecht. Onderweg brandt een lampje af en toe. O, o wat zal er nu weer zijn met mijn oude autootje.... Mijn boekje zegt remvloeistof. Op Google zie ik veel garages en kies Autofirst omdat ik in mijn eigen dorp daar ook ben. Beetje zenuwachtig ivm Corona of ik wel terug kan rijden kom ik aan. Wat een geweldige ervaring met zulke vriendelijke werknemers!!! Ik word snel geholpen. Kopje koffie erbij. Moest kort wachten en toen werd er serieus naar gekeken. Er werd op de brug gekeken of hij soms lekt, maar hij moest alleen wat bijgevuld worden. Ik was superblij en het was gratis service. Dìt is mijn garage voortaan als er iets mocht zijn als ik bij mijn zoon ben! Heel erg aan te raden! Wat een aardige behulpzame mensen!!!!
Bij Dirk en zijn mannen kun je voor je auto terecht voor alle reparaties en onderhoud. Heb veel vertrouwen in ze
Ik kom al heel wat jaren bij dirk taris. Altijd meedenken en gewoon heel goede service. Al jaren zeer tevreden
altijd behulpzaam, meedenkend en goede service
erg goed!!!
Via via kwam ik bij garage Taris terecht. Een prima garage. Ze werken snel, effectief, Zijn vakkundig en verkopen geen praatjes. Ze communiceren wat ze doen en zijn transparant. Goede service En aardige vakmensen. Echt een garage om aan te raden.
Goed geholpen en fijn dat ik een leenfiets mee kon krijgen om niet te hoeven wachten op de auto.
Een kleine reparatie word tussen de werkzaamheden gewoon zonder enig probleem uitgevoerd. Even een telefoontje vooraf en ze staan voor je klaar. Fantastisch!
Mijn ervaring is al jaren uitstekend bij Autobedrijf Taris. Eerlijk en betrouwbaar. Altijd vriendelijk.
Eerste klas service en echte vakmensen ... kan niet beter.
Dirk nogmaals dank voor jullie snelle handeling na een pech geval vanmiddag.
Goede service en altijd vriendelijk geholpen!
Groot onderhoud en apk gehad, zeer tevreden over het geleverde resultaat. Alles transparent
Top!
Eerlijk en goed advies
Super snelle doortastende service, de mannen van AutoTaris denken mee, nemen initiatief en lossen op. En ook nog eens voor een heel goede prijs. Echte aanrader.
Zeer vriendelijk bedrijf en heel betrouwbaar
Reparatie snel geregeld
Ook deze APK werd, vanaf het digitaal maken van de afspraak tot en met de snelle en adequate aflevering en betaling, weer prima afgehandeld.
Er zijn verschillende redenen dat ik bij Garage Taris kom, o.a. het is dichtbij mijn woonadres en ik heb de indruk bij een "vakman" te zijn, die ik rechtstreeks kan benaderen zonder storende receptiemedewerkers in witte jas.
beste service ooit. eerlijk en betrouwbaar