perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goede ervaringen bij Autobedrijf Taris, of het nou om algemen onderhoud, of een specifiek probleem met de auto gaat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Taris heeft voor mij een achterlamp gekocht bij een sloop. De lamp was nieuw erg moeilijk te verkrijgen vanwege de leeftijd van de auto.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zo\'n goed en betrouwbaar bedrijf dat ik zelfs vanuit mijn nieuwe woonplaats Wageningen naar Utrecht-Overvecht kom voor Dirk Taris! Mijn auto\'s zijn daar al jaren in onderhoud. Perfect resultaat.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf erg goed en vakkundig geholpen hij rijd weer als een zonnetje dank je wel voor de service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ervaringen, eerlijk, goede reparaties

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Volledig vertrouwen in de aanpak van Dirk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk personeel en je word op een deskundige wijze geholpen, de communicatie is ook super!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gemoedelijk, snel contact, snelle service!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf al 2 jaar de plek voor onderhoud aan onze auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Doordat ik een probleem met de auto kreeg in de buurt van Garage Taris (waarvan ik de eigenaar Dirk kende) ben ik daar heen gereden. Hier werd ik direkt geholpen. Na het uitlezen van de auto-computer werden de problemen weergegeven. Gelijk een afspraak gemaakt plus een servicebeurt erbij. Het was de eerste keer dat ik hier kwam. Voor de waardering van het bovengenoemde, zie invulling van de vragen hieronder.\r\n
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf top

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijn bedrijf kon last minute daar terecht om met spoed mijn auto te laten maken.\r\nVolgende dag was mijn auto gemaakt en ook afgemeld voor de apk. \r\nHelemaal top en zeer vriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijk overleg zowel voordat de klus begint \r\nGoed gerepareerd en de staat van de auto uitgelegd

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na het lezen van meerdere positieve reviews heb ik besloten Autobedrijf Taris eens uit te proberen. Zat al enige tijd met een stotterende en soms uitvallende motor tijdens het stationair draaien van de Ford Focus waarvoor nog geen oplossing was gevonden. Taris gebeld en kon snel langskomen. Echt aandacht voor mij verhaal / omschrijving van het probleem door vakkundig personeel. Na wat vragen te hebben gesteld is men meegelopen en was de diagnose binnen 5 minuten vastgesteld! Onderdeel werd besteld en de volgende dag was de auto alweer klaar. Van te voren een duidelijke opgave van de verwachte kosten en achteraf ook waargemaakt. Ik snap nu alle positieve reviews en wil deze hieraan toevoegen; absolute aanrader en voortaan mijn garage!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb al veel ervaringen met diverse autobedrijven. Maar autobedrijf Taris staat wat mij betreft bovenaan op eenzame hoogte. Ga zo door.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Persoonlijk, gemoedelijk -en net bedrijf!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Californiedreef 17 C