Top goeie service Top comunicatie en overleg Echt een aanrader

Top.

Wordt altijd vriendelijk geholpen. Bij eventuele vragen, wordt er meegedacht voor een oplossing. Krijg van tevoren te horen wat de eventuele kosten kunnen worden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. En tijdens de beurt van de auto, mocht er iets zijn dan wordt je gebeld. Met andere worden TOP.

• Prijs/Kwaliteit

Goede en snelle service, vriendelijk personeel

Bandenwissel winter naar zomerbanden

Afspraak maken ging prima, maar een tijdsindicatie op de dag zelf is wel erg lastig. De banden op dezelfde en juiste druk zetten is niet gedaan, jammer.

Topservice!

Topservice!

• Prijs/Kwaliteit

Ik had een klein mankement aan mijn auto. Ik kon na telefonisch overleg gelijk komen. Binnen 10 minuten klaar en natuurlijk zeer tevreden!

Snel geholpen met pech

Nadat onze auto afgesleept was naar Harlingen hebben ze ondanks de drukte onze auto zeer vlot en naar alle tevredenheid weer gerepareerd.

Altijd top service

Helemaal Top!!!!!

Het is een TopTeam! Vriendelijk, betrouwbaar, goede service, vakkundig!! Altijd heel tevreden!! Een hele dikke 10.

• Prijs/Kwaliteit

Snel gerepareerd, vakwerk. En ook vriendelijk en meedenkend.

super

Ik ben zeer tevreden over de service van dit autobedrijf! Het personeel is ontzettend vriendelijk en deskundig. Mijn auto was snel klaar. De werkplaats was schoon en goed georganiseerd, wat ik altijd waardeer. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en professionele service!

Eerlijk en waardig

Open en eerlijke houding met duidelijke afspraken

• Prijs/Kwaliteit

Snel geholpen, goede service!

Snel geholpen, binnen 2 dagen waren alle problemen opgelost. Goede service en vriendelijk personeel.

• Prijs/Kwaliteit

Denken enorm met je mee.

Zie boven.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer tevreden over het groot onderhoud.

Ben tevreden over het groot onderhoud en de apk welke ik door Wiltjer & Offenga heb laten uitvoeren. Er is goed contact gehad over de extra kosten. Ga zo door jongens.

geweldig geholpen

Er wordt met je meegedacht en rekening met je gehouden.

Apk perfect

Snel geholpen bij apk, kon er zelfs op wachten

• Prijs/Kwaliteit

Goede service en klantvriendelijk.

Eigenaars met een visie om de klant zich nog koning te laten voelen. Een mooi nieuw pand met een professionele uitstraling en niet meer weg te denken voor Harlingen e.o. Al 22 jaar aan de weg te timmeren met hartstocht en toewijding.

• Prijs/Kwaliteit

Bij ingeplande vervangen bandjes werd direct gecombineerd met vervangen eind demper.

Na telefonisch overleg is dat er direct bij gepakt, top!

Snelle service

Mijn auto rijdt na een grote beurt weer als een zonnetje

Goede service.

Ze doen wat gevraagd word en ze bellen je als er extra kosten ergens achter vandaan komen of als er iets vervangen moet worden.

• Prijs/Kwaliteit

Ze willen altijd helpen ook al heb je geen afspraak gemaakt.

Behulpzame mensen.

Goede en snelle service.

Deze mannen doen mijn APK al jaren en geven een eerlijk en duidelijk verslag van de keuring wanneer er iets niet in orde is.

Industrieweg 2 A

8861VH Harlingen

Over AutoFirst Wiltjer & Offenga

AutoFirst Wiltjer & Offenga neemt de zorgen rondom autoschade uit handen en doet deze snel vergeten. Uw auto is bij ons in goede handen en we kunnen u de zekerheid geven dat er gewerkt wordt met gekwalificeerde medewerkers en volgens de laatste reparatiemethodes. Naast schadeherstel kunt u bij ons terecht voor APK keuringen en onderhoud van uw auto.