Goede service, fijn contact!

Goed contact gehad toen mijn auto voor de apk moest. Goed op de hoogte gesteld wat er precies moest gebeuren en wat de kosten daarvan ongeveer waren.

Geweldig.

Zeer snelle service.

• Prijs/Kwaliteit

Prima snel en goed geholpen

Band werd snel en goed vervangen nadat hij was lek geraakt.

Super Servicebedrijf

Dit bedrijf ( deze mensen ) staan altijd voor je klaar en … hebben verstand van zaken. Wij komen er al jaren met plezier

Snelle en vakkundige service

Vanwege autoschade bij Wiltjer en Offenga aangeklopt. Meteen vriendelijk en eerlijk te woord gestaan. Deze mannen weten waar ze het over hebben en verkopen geen praatjes maar service! Zeer tevreden over de afhandeling.

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijk en behulpzaam personeel, ik kan er altijd terecht en ze helpen je altijd met een oplossing. Kortom het zijn toppers!

Netjes keurige garage

Op advies van mijn dochter er heen gegaan . Ik heb mijn garage voor onze auto's gevonden .

Uitstekende service!

Al langere tijd opzoek naar een geschikte garage, tot we Wiltjer & Offenga getipt kregen door een vriend. Uitstekende service, ze staan je heel netjes en vriendelijk te woord aan de telefoon en helpen je graag. Je wordt gebeld over de reparatie en om een plan hierop te maken. Auto een dag eerder brengen en de sleutel door de brievenbus is ook nooit een probleem, zo fijn! Auto zelf is ook weer tip top in orde en rijdt weer als nieuw! Bedankt, wij komen graag weer terug en hebben deze garage al aan meerdere personen ook aangedragen!

• Prijs/Kwaliteit

Fijn bedrijf waar onze auto's in goede handen zijn.

Duidelijke en vriendelijke communicatie en goed gevoel over het onderhoud dat aan mijn auto verricht is.

• Prijs/Kwaliteit

Netjes bedrijf met goede service.

Netjes bedrijf met goede service.

• Prijs/Kwaliteit

Goed bedrijf, keurige werkplaats, vriendelijke mensen

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, prima dus.

Probleem snel opgelost

Kon direct terecht voor het vervangen van mijn defecte accu

• Prijs/Kwaliteit

Prima aan te bevelen garage!

Er wordt echt tijd voor je vrij gemaakt voor advies!

Prima geholpen

Zie boven

Prima autobedrijf

Service

Ik werd gelijk geholpen. Kwam tussen de planning door en auto was dezelfde dag al klaar. Top service.

• Prijs/Kwaliteit

Klantvriendelijk leen auto kan beter

De auto had onderhoud nodig en de tank was leeg. Dit reeds telefonisch doorgeven, hij is ingepland voor onderhoud

• Prijs/Kwaliteit

Snel, vakkundig en een eerlijke prijs

Auto moest voor uitlijnen en balanceren. Werd goed uitgevoerd en ook nog goed getest. Nette garage en uitstekend personeel. Prijs en kwaliteit ook niet over te klagen.

uitstekend

vakbekwaam, cliëntgerichte en uitstekende service.

Vakkundig, vriendelijk

Snelle service

Snelle service, aardig personeel

Klantvriendelijk en technisch professioneel

Ruime aandacht voor de klant. Goede uitleg over het reparatietraject. Goede kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden.

• Prijs/Kwaliteit

Heel goed de taxatie geregeld en afgehandeld

Nadat de expert niet zou komen heeft Wiltjer en Offenga heel goed de schade gemaild. Alles was mooi op de afgesproken dag afgehandeld.

Prima service, aardig personeel

Goede uitleg, snelle service, helemaal

Nvt

Nvt

Industrieweg 2 A

8861VH Harlingen

Over AutoFirst Wiltjer & Offenga

AutoFirst Wiltjer & Offenga neemt de zorgen rondom autoschade uit handen en doet deze snel vergeten. Uw auto is bij ons in goede handen en we kunnen u de zekerheid geven dat er gewerkt wordt met gekwalificeerde medewerkers en volgens de laatste reparatiemethodes. Naast schadeherstel kunt u bij ons terecht voor APK keuringen en onderhoud van uw auto.