Prima!
Staan voor mij klaar, denken mee en bespreken de eventuele kosten, heel fijn.
Eerst jarenlang onderhoud van mijn vorige auto. Sinds kort aldaar een ocasión gekocht. Dik tevreden met dit bedrijf.
Dit is een top garage met hele goede betrouwbare vakmensen. Komen hier al jaren en kopen ook onze nieuwe auto’s bij hen.
Er zijn enkele cliché-achtige trefwoorden van toepassing op mijn ervaringen met Autofirst Swart, zoals; een zeer deskundige en hulpvaardige firma, een duidelijke communicatie en organisatie en een vlotte afhandeling.
Tot heden geen problemen gehad die niet op te lossen waren, dank.
Altijd topservice.
Heel vertrouwd. Goede service.
Top!
Wij zijn erg blij met Rob,Tim en Suzette ,wat een TOPPERS zijn zij. Wij hebben via hen al twee keer een nieuwe Toyota Yaris gekocht. Vandaag kreeg onze Toyota Yaris Cross bij hen de eerste 15000.KM beurt. Wij hopen nog vele jaren onze auto bij hen in onderhoud te kunnen geven. Komen nu al 11 jaar in deze TOP GARAGE en zijn nog steeds erg blij en tevreden met de goede service en de vriendelijke ontvangst. Joke en Sylla
Inmiddels heb ik al ruim 10 jaar ervaring met deze fijne garage. Zowel bij de aanschaf van (twee) auto's, alsmede met de onderhoud van de auto's heb ik zelf heel positieve ervaringen. Ze denken goed mee, bieden goede service voor een eerlijke prijs. De communicatie met deze garage heb ik zelf altijd als zeer prettig ervaren!
Onlangs zijn wij weer zeer goed geholpen.
Prima en snel geholpen
Heel blij met Garage Swart.
Deskundigheid en klantvriendelijkheid is TOP
Helemaal tevreden al een lange tijd!
Heel goede service. Doet soms reparaties a la miinute.
Zeer zorgvuldig onderhoud, ik heb daarom ook groot vertrouwen in de kwaliteit van mijn auto.
Vertrouwen en kennis!
Ik ben erg tevreden over de vakbekwaamheid en de klantvriendelijkheid van dit bedrijf.
Ik ben heel tevreden over klantvriendelijke behandeling. Lekker laagdrempelig en waar voor mijn geld
Vandaag even de APK laten doen, ze hebben mij heel vriendelijk geholpen. Kom zeer zeker terug
Probleem met defecte accu. Kon meteen langskomen. Zeer professioneel vervangen. Alle instellingen van radio en computer behouden . Rob, hartelijk dank weer. Prima geregeld, prijs viel alles mee.
Rijksstraatweg 170 C
1968LM Heemskerk