Nette service
Prima service en fijn personeel
In december 2019 bij een autohandelaar een andere auto aangeschaft. Auto was dealeronderhouden. Recent was het tijd voor de jaarlijkse APK-keuring. Deze gecombineerd met een grote beurt bij Autobedrijf Swart. Een auto mag dan wel dealeronderhouden zijn, maar dat is geen garantie dat alle onderhoud ook daadwerkelijk op tijd is uitgevoerd. Eerlijk advies hierover van Rob Swart gekregen. Uitstekende communicatie. Prima Service!
Auto gekocht met inruil. Prima afgehandeld en zeer tevreden met de gang van zaken.
Na diefstal van onze auto, alle sloten en sleutels laten vervangen. Gedurende de wachttijd op bestelling een Carlock mogen lenen van Rob Swart.
Heel klant vriendelijk aan de telefoon, goede afspraken te maken, komt afspraken na, heb mijn auto ingeruild, en geweldig tevreden!!
Microcar starten niet en andere kleine mankementen. Werd netjes thuis opgehaald en terug gebracht. De rekening, NIETS was service, grote klasse.
altijd vriendelijk en deskundig geholpen
Rijksstraatweg 170 C
1968LM Heemskerk