Communicatie liep prima en ik had de auto binnen dezelfde dag terug.
Prima service bij dit bedrijf wegens leenauto. Auto was op tijd klaar en het bedrijf gaf naast de goede prijs een uitstekende service door zowel personeel die een goede uitleg gaf over jhet opzetten en afhalen van de afneembare trekhaak.
Zeer vriendelijke mensen die direct met je meedenken. Binnen het normale was hun niks te veel.
Ik wilde onder mijn mini een trekhaak, en nadat de dealer deze niet wilde plaatsen kwam ik terecht bij trekhaakcentrum.nl. Al vanaf het eerste contact verliep alles voorspoedig, en dus werd er besloten deze via hun te laten plaatsen. De keuze viel op hun aangesloten garage AutoFirst Eurocar. Dichts bij zijnde, wel zo makkelijk. Op voorhand contact gehad over de details, en dus de auto afgegeven op de afgesproken dag. In de deal zat ook een leenauto, dus erg fijn. De dames van de receptie en de monteurs waren super aardig en hulpvaardig. Echt heel fijn! Goede uitleg van de monteur, en ook niet te beroerd om wat extra service te geven toen ik de stekker er niet in kreeg.
Vriendelijk en snelle service
Goed geholpen ook daar de fietsendrager gekocht . Attent personeel en fijn geholpen
Snelle oproep voor het plaatsen van een trekhaak. Vakkundig en snel geplaatst! Goede uitleg over gebruik van afneembare haak.
Snel en vakkundig trekhaak gemonteerd
Zoals altijd weer zeer klantvriendelijk geholpen ....door de drukte soms heel even wachten ......maar dat ze het druk hebben is natuurlijk ook een goed teken ..... gewoon zelf je afspraak als het kan op tijd plannen .
Goede, vriendelijke en snelle service. Super dat er een gratis leenauto beschikbaar is.
Het bedrijf houdt zich aan de afspraak.De dames op de receptie zijn vriendelijk, behulpzaam en deskundig.
zie bovenstaande.
Mijn auto voor de keuring aan geboden hyundai atos uit 2001 aandrijfashoes en fussee kogel auto na reparatie goed gekeurd. Er stond één aantekening op het keuring bewijs, grote olie lek ,en zeer slechte remmen voor remblokjes versleten en ook de remschijven, apart dat hij dan goed gekeurd wordt .kosten 265.00 euro even rond gebeld en bij één ándere garage langs gegaan die vertelde dat er niéts aan de remblokjes en remschijven mankeerde .nog zeker 50.000 km kon rijden.de olie lek zie niets op de weg even in de gaten houden misschien heb ik gemorst met bijvullen olie.
Beste meneer van Garderingen, Wat vervelend om te horen dat u zich genoodzaakt voelde om uw auto na reparatie ergens anders te laten controleren. Zoals toen ook besproken aan de telefoon waren de remblokken en schijven voor AC. Dat betekend dat ze nog de keuring door mogen maar beter zijn om te vervangen. Echter stond er geen grote olie lekkage op het keuringsrapport en ook geen zeer slechte remmen. Dit zijn algemene codes van het Rdw om bepaalde Advies (AC) punten aan te geven. Helaas kunnen wij niet zelf een opmerking erop zetten. Vloeistof lekkage betekend ook niet dat het op de weg hoeft te liggen, als u olie gemorst heeft dat kan alleen zit er vloeistof op/onder de auto en moet dat genoteerd worden. Ik vind het jammer dat u niet naar ons toe bent gekomen met deze vragen want dan had ik u alles persoonlijk uit kunnen leggen en het kunnen laten zien aan u auto. Ik wens u nog een prettige dag en nogmaals Hou u remmen in de gaten want die konden niet nog 50.000km mee Met vriendelijke groet, Eurocar Hilversum
trekhaak gemonteerd zonder enig probleem, ook elektrisch
Uitstekend geholpen. Alleen liet GPD ons in de steek met bezorging fietsen platform
Fijn contact, zowel per telefoon als in persoon. Mooie leenauto mee ook.
Ik had pech en was een grote reparatie maar ze hebben het toch voor mekaar gekregen om het dezelfde dag te verhelpen
Trekhaak laten monteren. Vlot geregeld, maar moest wel terug want de stekker aansluiting zat zo strak tegen de bumper aan dat ik geen stekker in kon krijgen. Deksel van de zekeringkast lag nog op de stoel en ik heb wat masking-tape uit de zekeringkast moeten verwijderen!? ( hebben ze waarschijnlijk gebruikt om de kabel in te kunnen trekken of beschermen?). De puntjes op de i dus...
Onze kapotte auto moest naar de garage toe dmv een oprijwagen. Daar afgeleverd was het toch een heftig motorisch probleem. Na een paar dagen een telefoontje met de oplossing en het belangrijkste het kostenplaatje. Dit viel een heel klein beetje mee/tegen. Uiteindelijk op vrijdagmiddag klaar en lopen/rijden weer als een zonnetje. Om die reden ben ik best blij met Eurocar-Hilversum en de auto blijft er zeker in onderhoud en APK
Goed ontvangen Prettige mensen Goede en duidelijke offerte En geheel naar wens geholpen
prijs/kwaliteit verhouding was erg goed en super klantvriendelijk. ik kom er terug voor een vervolgafspraak indien het weer nodig is. Edward Meijer
Fijne garage met betrokken personeel!
De gemaakte afspraken zijn goed nagekomen, Geen bijkomende kosten . Een fijne auto stond kosteloos voor mij klaar!
Goede service. Ik werd goed op de hoogte gehouden.
Gijsbrecht van Amstelstraat 419 D
1216CA Hilversum