Op mijn auto werd een trekhaak geplaatst. Ik kreeg een leenauto mee. Goede services en erg klantvriendelijk.
Geheel tevreden.
Fijne garage om naar toe te gaan!
helaas was buiten de schuld van Eurocar de verkeerde trekhaak afgeleverd en duurde installatie een dag langer dan verwacht maar met een leenauto om mobiel te blijven was de vertraging goed te verdragen.
Last minute apk en toch nog een kleine beurt kunnen toevoegen. Snel, goede, nette een vriendelijke service!
Ik ben altijd blij met Autofirst. Er is altijd redelijk snel plek, ze denken kostentechnisch mee en ze geven eerlijke informatie. En daarnaast zijn ze altijd vriendelijk en vrolijk!
We werden zeer prettig geholpen. Afspraken werden nagekomen. Leen auto stond netjes klaar. Ook weer vroeg in de middag de auto gereed gemeld.
Vriendelijke service, snel, komen na wat ze beloven
Snel en vakkundig geholpen!
Zeer netjes geholpen, binnen een halve dag zat de trekhaak onderde auto. Ik werd netjes gebeld dat ie al klaar was. Goede service!
Perfecte service
Weer een goed APK en aanvullende kleine beurt.. fijn personeel met persoonlijk contact
Altijd een eerlijk antwoord
Gijsbrecht van Amstelstraat 419 D