Attent, eerlijk en eerlijke prijs

Aardige mensen, eerlijke service

Top Service

Snel en betaalbaar

Top bedrijf

Goed advies

Goede nette service

Goede service en kwaliteit

Vriendelijkheid en deskundigheid

De grote onderhoudsbeurt is uitgevoerd zonder dat ik voor onnodige kosten kwam te staan. Ze denken daar goed met je mee

Professional service

I've been there a couple of times and I was not disappointed at all with the level of professionalism I received from the team. Thank you very much for calling me and keeping me posted regularly about the status of my car. I really appreciate it!

• Would you recommend us? Yes
  • Expertise
  • Value for money

Zeer vriendelijk geholpen met de juiste kennis van zaken. Komen hun afspraken waar.

Top garage

Fijne eigenaar goede service bekwaamde mensen. Redelijke prijzen en komt na wst afgesproken is

Uitstekende service

Vriendelijke aardige betrouwbare mensen., ik heb volstrekt geen verstand van auto’s maar er is overleg over kosten van de reparatie. Geen verrassingen achteraf. Heel prettig! Aanbeveling, ook wij zijn via via hier terecht gekomen!

• Prijs/Kwaliteit

in goed overleg een onderhoudsbeurt geregeld

• Prijs/Kwaliteit

Betrouwbaar, eerlijk en kundig!

Prima bedrijf.

• Prijs/Kwaliteit

Komt afspraken na i.c.m. goede en snelle service

Vriendelijke medewerkers in een toegankelijke en professionele vakgarage.

• Prijs/Kwaliteit

Heel snel en uitermate professioneel geholpen

Mijn Volvo vertoonde rare kuren het leek wel of mijn automaat er bijna afviel.. Ze hebben na kort onderzoek hele andere dingen ontdekt en direct gefixed.. wat een opluchting qua kosten was het meer als waard!

goede service

gewoon netjes geholpen vriendelijk en vakkundig

zeer klantvriendelijk

Heeft veel kennis van zaken. en lost problemen op met eerlijk advies naar de klant

Enthousiast, vasthoudend, deskundig.

En staat met raad en daad direct voor je klaar.

Fantastische garagisten!

Raoul heeft me geadviseerd het hoognodige te doen aan reparaties. De kosten waren daardoor laag en de auto rijdt voorlopig weer prima.

Goed geholpen

• Prijs/Kwaliteit

staan altijd klaar voor ons

zoeken een gepaste oplossing zodat het niet te snel in de kosten loopt

Geweldige service!

Wat is er vervelender dan een lekke band? Twee lekke banden! Aan de ANWB had ik niks. Maar gelukkig zijn de jongens van The Bull er. In no time werd ik geholpen en kon ik weer op weg. Wat een geweldige service! Echt een topgarage.

Nette garage, prima service

Aardige mensen, schoon en netjes. Mijn auto kon op keuringsdag meteen gemaakt worden. Lekkere koffie ook. Heel tevreden!

Geweldige garage

Geweldige, eerlijke service, goede prijs! Raoul denkt altijd met je mee en vind overal een oplossing voor. Grote beurt en schokbrekers vervangen, automaat gespoeld en de auto rijdt weer als nieuw! Een aanrader voor iedereen. Klantvriendelijk geholpen!

• Prijs/Kwaliteit

Servicebuurt weer naar behoren!!

Auto rijdt weer stuk beter, goed werk!

• Prijs/Kwaliteit

Heel prettige en fijne ervaring

Heel goed geholpen door Raoul en zijn collega.

• Prijs/Kwaliteit

Goede eerlijke service. Fijn contact zeker een aanrader

De Dollard 20

1454AV Watergang

204361407

Over AutoFirst Waterland The Bull

Wat doen we? Wij zijn een allround garage. wij zijn gespecialiseerd in volvo en volkswagen en DSG specialist. We doen alle reperaties aan u auto waaronder keuringen, chippen schadereparaties maar ook zomer/winter checks en algemene onderhoud aan u auto maar ook aan motoren. We staan onze klanten graag te woord en nemen graag de tijd voor onze klanten, de koffie staat altijd voor u klaar bij ons. Wij zijn gevestigd in het mooie watergang met meerdere uitgangswegen waaronder heel waterland, zaandam, landsmeer en amsterdam. Graag verwelkomen wij u in ons gezellige bedrijf.