Super garage! Zeer aan te bevelen.

Omdat de wachttijden voor een apk in monnickendam te lang waren, bij the Bull uitgekomen. Ga er zeker terug. Zeer aan te bevelen!

Als vanouds!

Al decennia mijn garage, nu met een "nieuw" veelbelovend team. Al 2x in mijn oude Volvo, met een glimlach op het gezicht, teruggereden naar Amsterdam.

Heel goed

altijd bereid om een geetje te vinden als het accuut is

Snel opgelost

Slot vervangen

Heel goed

Okido

• Prijs/Kwaliteit

Erg goed advies en service

Eerlijke service

Heel tevreden!

Uiterst vriendelijke mensen. Keurig werd ik gebeld voor overleg wat er met de auto/bus moest gebeuren. Geen verrassingen qua rekening! Ben heel blij dat ik deze - voor mij- nieuwe garage heb gevonden.

Topgarage!

Ik heb het al vaker geschreven: The Bull is top. Perfecte service, klantgericht, professioneel, oplossingsgericht, flexibel...En zo kan ik nog wel even doorgaan. Een absolute aanrader.

Goed en degelijk.

Klantvriendelijk, deskundig en punctueel.

zeer duidelijke uitleg vooraf

afspraak ik kon er op wachten. volgens aan gegeven tijd.

In één zin .....TOP !?!

Klantvriendelijk ...vakkundig....mooie schone werkplaats....etc etc....

• Prijs/Kwaliteit

Snel, prettige communicatie en goed werk

Een kleine reparatie/lek was binnen een paar uur gemaakt en voor een marktconforme prijs. Communicatie is altijd duidelijk en helder

• Prijs/Kwaliteit

Een garage waar ik graag mijn auto breng

Heldere prijsopgave vooraf en meedenken over oplossingen.

Fast and helpful

I've had consistently positive experiences with AutoFirst Waterland The Bull. Despite my limited knowledge of cars, the team was always patient and eager to explain everything. Their fluency in English was incredibly helpful for me. Each visit was quick and efficient, making car maintenance stress-free. Highly recommended!

• Prijs/Kwaliteit

Benaderbare, aardige mensen - die tegelijkertijd kundig, professioneel en eerlijk zijn

klantvriendelijk

klantvriendelijk

fijne en toegankelijke service

Vriendelijke service en begrip voor je situatie als het om flinke reparatiekosten van je auto gaat geeft deze garage voor mij een gevoel van vriendschap. Grote en kleine reparaties, onderhoud of apk: geen probleem voor deze vakmensen.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit

Top bedrijf met vriendelijk personeel! Ik ben blij met deze garage!

• Prijs/Kwaliteit

Altijd vlot en goed geholpen

Raoul en z’n team denken mee en helpen vlot en goed.

Voortreffelijk

Prima, attent

• Prijs/Kwaliteit

Denkt mee mee en voor de klant

Altijd goede service!

• Prijs/Kwaliteit

Een klantvriendelijke en deskundige monteur

Monteur Roel heeft mij zeer goed geholpen. Mijn auto had problemen met starten, wat onder meer werd veroorzaakt door een computerstoring (de brandstofpomp werd niet goed geactiveerd). Hij heeft het probleem op creatieve wijze opgelost en voorkomen dat ik hoge reparatiekosten zou hebben. Veel dank hiervoor. Wiljo Joris

Altijd goed

Topgarage

Mijn auto rijdt weer super. Dankzij de professionals van The Bull. Vakkundig, klantgericht en staan altijd voor je klaar. Topgarage.

De Dollard 20

1454AV Watergang

204361407

Over AutoFirst Waterland The Bull

Wat doen we? Wij zijn een allround garage. wij zijn gespecialiseerd in volvo en volkswagen en DSG specialist. We doen alle reperaties aan u auto waaronder keuringen, chippen schadereparaties maar ook zomer/winter checks en algemene onderhoud aan u auto maar ook aan motoren. We staan onze klanten graag te woord en nemen graag de tijd voor onze klanten, de koffie staat altijd voor u klaar bij ons. Wij zijn gevestigd in het mooie watergang met meerdere uitgangswegen waaronder heel waterland, zaandam, landsmeer en amsterdam. Graag verwelkomen wij u in ons gezellige bedrijf.