Tegen een redelijke prijs en toch met gebruik van originele onderdelen een prima combinatie.
Vakbekwaam, betrouwbaar en kundig personeel met oog voor de klant.
Afspraak is afspraak, en zo hoort het ook, en bij vanToorn gaat het zo. Dankjewel voor de goede service
ik kom hier al meer dan 10 jaar met 4 verschillende auto's; nog nooit pech gehad
Altijd netjes en snel geholpen.
Deskundige medewerkers , met een prima uitleg.
Goede ontvangst prima uitleg van de rekening. Tevens van tevoren afgesproken wat de kosten zijn.
Word zeer duidelijk en nog ouderwets beleeft geholpen
Bij van Toorn is het persoonlijke contact met de klant belangrijk, duidelijkheid vooraf over de te verwachten kosten en een gratis leen auto, top geregeld!
Wordt vriendelijk geholpen en zijn menselijk niet echt een nummer zoals bij andere garages
Snel geholpen
Altijd betrouwbaar. Klant vriendelijk en eerlijk
Vriendelijke ontvangst en zijn altijd bereidt mee te denken.
Al 2 maal een auto gekocht bij deze voorheen Seat dealer, die nu ook alle merken auto’s repareert. Geeft je een vertrouwd gevoel, allemaal even vriendelijk. En niet onbelangrijk is dat je auto daar weer prima en veilig naar buiten rijdt.
Goede service, eerlijke prijzen en de koffie was prima!
Voel mij weer relaxed in her verkeer. Snelle service vanaf het begin.
Super klantvriendelijk, heel goed advies en heel goede monteurs.
Rob is top
Ik kon dezelfde dag terecht voor een leeg lopende band. Geen wachttijd en het probleem is keurig opgelost. En ik kreeg ook nog een nieuwe ruitenwisser achter. Zonder daarvoor kosten te rekenen. Zoals altijd ook deze keer weer heel goed geholpen.
Kom al een aantal jaren bij van Toorn voor APK en, als dat nodig is, reparaties aan verschillende auto's. Wordt mij altijd eerlijk verteld wat er gevonden is en er wordt de tijd genomen om iets uit te leggen. Meekijken bij de brug is ook geen probleem als ik vragen heb over een gevonden gebrek. Een betrouwbare garage waar ik zeker terug blijf komen.
Al jaren klant en in nood onze defecte bedrijfsauto, zelfs tijdens topdrukte in de garage, perfect verholpen.
prima service
Zeer heldere en transparante service.
Kom er al jaren en word goed geholpen en is een vertrouwd bedrijf.
Op vrij korte termijn een afspraak kunnen maken voor een beurtje en apk. Een paar extra's geen probleem. Goede info over in de toekomst te vervangen onderdelen. Niet opdringerig.
Dirk de Derdelaan 18
3132HJ Vlaardingen