Altijd goed geholpen, goede prijzen, top service en zeer vriendelijke en altijd behulpzame medewekers.
Super fijne garage. Altijd even vriendelijk en doen goed werk.
Alles klopt en vooraf doorgenomen wat er gebeuren moet. Prima prijs en kwaliteit.
Fijne garage met deskundig personeel.
Ben een vaste klant rijd zelf Seat Mijn vrouw heeft een VW Up Beide autos zijn in onderhoud bij van Toorn. Alleen maar goede ervaringen. Raymond en Team ga zo door Groeten aan Rob bij de balie !
Fijne mensen, die echt meedenken.
Ik kan alleen maar positief zijn over autobedrijf van Toorn. Ik kom daar al jaren en heb hun nog nooit op iets negatiefs kunnen betrappen. Al het personeel vriendelijk en vakbekwaam.
Ik ben hier in 2019 voor het eerst geweest en de service en de manier waarop ze met klanten omgaan bevalt mij uitstekend. Daarnaast is de prijs ook nog eens acceptabel voor de werkzaamheden die ze doen.
IK was er voor de eerste keer, en ben prima geholpen. Grote beurt met keuring.,nette prijs. Ik kom terug.
Al 7 jaar klant van Auto van Toorn Altijd tevreden
Ben nu al 5 jaren lang bij deze garage en werd altijd goed en correct geholpen.
Al jarenlang ben ik klant bij Garage van Toorn. Gedurende die tijd heb ik alleen maar goede ervaringen. Vakmanschap, klantvriendelijkheid en service staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel.
Vakkundige monteurs die het belang van de klant voorop stellen
Ik kom al meerdere jaren bij garage van Toorn omdat onze auto daar prima wordt onderhouden. Alles gebeurt altijd keurig in overleg met Rob Horstman en de reparaties zijn uitstekend. Mogelijke reparaties voor in de toekomst worden altijd besproken en indien mogelijk altijd ook de eventuele kosten. Een echt gevoel "van daar ben ik nog klant"
Ik kom al 9 jaar bij auto van Toorn voor de onderhoud van mijn auto. Ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.
Wordt goed geholpen en op hoogte gehouden vriendelijk personeel
Ik kan niets negatief bedenken voor van Toorn. Alles is prima in orde, en ik kom hier graag voor onze auto's. Afspraken worden nagekomen en de auto staat altijd op tijd klaar na een apk/beurt. Nooit gezeur en niks is te lastig. Al met a een aanrader dus!
Een autobedrijf waar ik al jaren een zeer tevreden klant ben. Vriendelijke en vakkundige mensen
Goed geholpen werd gebeld als er iets aan de auto mankeerde geweldig geholpen
Vriendelijk te woord gestaan. Tussendoor gebeld over een kleine, niet geplande reparatie. Afhandeling en betaling zeer correct en volledig.
Probleem met de navigatie snel verholpen
Prima service en goede monteurs. Ze denken mee over welke kosten er gedaan moeten worden en welke nog wel even kunnen wachten.
prima service en altijd tijd voor je
Dirk de Derdelaan 18
3132HJ Vlaardingen