Ik kom al vele jaren als klant bij vanToorn autoFirst. Hele fijne garage en ook super fijne showroom. Hier wordt je als klant heel goed geholpen, zeker de onderhoudsbeurten zijn groot compliment waard. Er zijn geen gekke vragen zegt Rob vd.garage, ze staan altijd snel en goed voor mij klaar. Een SUPER aanrader, voor onderhoud en verkoop!!!
Deskundig, vriendelijk, betrouwbaar,
Wij komen al jaren bij dit bedrijf. We rijden er graag een stukje voor om vanuit Spijkenisse.
Duidelijk, eerlijk, snel en goed.
Word altijd goed en deskundig geholpen
Je wordt hartelijk ontvangen met een kopje koffie,en je krijgt geen gevoel dat je wordt belazert!
afspraak maken is makkelijk en kan altijd snel service is prima
als er een probleem is met mijn arosa'tje, wordt er adequaat en rekening houdend met mijn situatie, doeltreffend iets afgesproken en naar gehandeld. en altijd vriendelijk met koffie
Hier breng je je auto met een gerust hart naar toe. Altijd vriendelijk. En een prijsopgave voor ze daadwerkelijk starten. Heel fijn.
Komen er al jaren, voor onderhoud seat. Vriendelijke benadering
Na een eerste vrije bezichtiging zonder een opdringerige verkoper naast je, werd na een prettig kort kennismakingsgesprek, een tweede bezoek afgesproken maar dan met mijn vrouw erbij. Zij was na de bezichtiging ook geïnteresseerd geraakt en werd besloten om een proefrit te maken. Keurig op tijd stond de auto klaar. Na enkele nuttige tips van de verkoper, betreffende de bediening van de automaat, kon de proefrit beginnen. Na afloop daarvan werd besloten de auto te kopen. De afwikkeling daarvan verliep in een prettige sfeer, inclusief de onderhandeling over de inruilwaarde van de inruilauto. Het was die dag heel koud en iedereen van het bedrijf liep met een dikke jas aan. Gelukkig maakte de warme koffie dit enigzins aangenamer. Na de koop volgde de afleverdatum. Ook deze verliep in een ontspannen vrolijke sfeer. Met een fles wijn onder de armen namen we afscheid en vertrokken in de nieuwe, gepoetste auto, tevreden huiswaarts.
Altijd meedenken en bij spoed snel geholpen.
Klantvriendelijkheid.
Heel goede service. Deskundig en vriendelijk team. Kortom: een betrouwbare garage!
Altijd goede service.
Hulpzaam en snelle service!
is goed ik zo graag dat de auto van binnen uitgezogen word bij een Groote buurt voor de rest ben ik te Vreden fijnen feestdagen.
Apk en een beurt laten doen alles goed uit gevoerd.
Voor mijn Alfa Romeo krijg ik uitstekende service net als bij de dealer originele onderdelen, maar tegen een redelijke prijs en een persoonlijke service.
Dirk de Derdelaan 18
3132HJ Vlaardingen