Ze denken met je mee om samen een goede oplossing te vinden
werdanel geholpen en helemaal meegenomen in de plan van aanpak top service.
Alles is bij Johan Meure goed geregeld, in de werkplaats weten ze wie je bent, en je wordt er vriendelijk geholpen. Reparaties worden netjes uitgevoerd en de factuur is duidelijk. Ze weten daar prima hoe alles moet. Als we dan een heel klein minpuntje mogen geven, zijn dat de soms de wat lange wachttijden, maar evengoed 5 sterren.
Super goed geholpen. Een prachtige auto aangeschaft. Een hele grote pluim voor dit bedrijf. Er was een barst in de voorruit gesprongen en dit was binnen 1 week geregeld. Super bedankt
Volgens de Mercedes dealer in Purmerend moest ik 30.000 km geleden de remschijven al vernieuwen. Dat heb ik toen gelukkig niet gedaan. Volgens Meure hoeven ze 30.000 km later nog steeds niet vernieuwd te worden. Volgende keer kom ik weer bij jullie.
Snelle hulp
Meteen met de proefrit gemerkt dat er niet alles op alles gezet wordt om de autoverkoop er doorheen te drukken, je krijgt op een een prettige manier aandacht en tijd. Bij het ophalen van de auto bleken er toch wat dingen aan de hand. Dit werd op een fijne manier opgelost inclusief een leenauto. Een domper dat ik niet meteen de auto had zoals hij moest zijn maar wat een prettige manier om alles toch in orde te maken! Zou zeker nog eens komen kijken, al is het voor mij 5 kwartier rijden.
Ik ben erg netjes en snel geholpen! Het enige nadeel vond ik alleen dat ik de leen auto vol getankt moest terug geven, terwijl er vervolgens bij mijn auto wel een flinke teug brandstof af was. Verder erg tevreden!
Na aankoop van mijn auto bij Johan Meure kwam er een klein probleempje naar boven (onbalans in de wielen). Dit is vlot en goed verholpen.
Deskundig, redelijke prijs en uitstekende sewvice.
Duidelijke communicatie en snelle service. Super bedankt
Super super super super tevreden dank jullie wel
Bij Johan Meure de auto gebracht voor een beurt. Na controle van alle punten werd ik netjes gebeld om te overleggen welke punten er zeker moesten en welke er werden geadviseerd om op te pakken voor deze beurt. De service is goed en de auto wordt goed nagelopen. Zeer tevreden.
Prima de luxe!!!
Kreeg pech, belde en werd opgehaald. Super blij, bedankt toppers ! 10 sterren
Was bij werkplaats voor reparatie onder garantie. Prima ontvangst, vriendelijk personeel. Fijne wachtruimte met koffie/thee. Wat ik persoonlijk erg fijn vindt is dat je door de grote ruiten kunt zien wat er allemaal in de garage gebeurt. De 'open keuken' van Meure. Ondanks de inspanningen van de monteur zijn de mankementen nog niet verholpen.
Accu van mijn Renault Twingo was defect en werd direct voor garantie vervangen. Bedankt team van Johan Meure.
Super goede service!
Altijd behulpzaam en snel schakelen om te helpen en het probleem opgelost te krijgen.
Altijd klantvriendelijk gericht, hebben alle kennis in huis
Vriendelijke verkoper bood een goede inruilprijs aan voor mijn auto, meneer is echt zakelijk en zo bescheiden als ik ben kwamen we alleen niet uit met een trekhaak, daar ik op mijn vorige auto 7 maanden geleden een afneembare trekhaak (voor de fietsendrager) op had laten zetten van €800, maar die laten we later onder zetten.
Goede service en duidelijk
ik liep naar binnen omdat er een lampje van mijn richtingaanwijzer kapot was en ik het idee had dat mijn accu slecht werd. er werd meteen tijd voor me gemaakt voor de richting aanwijzer en meteen hebben ze ook de andere kant gecontroleerd en vervangen. de accu kon ondanks dat het druk werd doorgemeten worden en toen bleek dat er een cel kapot was werd deze ook meteen vervangen en ingeleerd. prima service in 1 woord
Mijn ervaring is dat ze zeer klantvriendelijk zijn. Goede service geleverd. APK was zo gebeurt, kon er op wachten, prima verzorging in deze tijd en kou
Ik had een raar geluid in mijn auto. Ik belde en mocht gelijk even langskomen. Ik moest de auto achterlaten want er kon niet meer mee gereden worden. De volgende dag kon ik hem al ophalen en geluid is weg. Ik weet hoe vol hun agenda is en toch hebben ze me geholpen. Echt super. Heel erg bedankt!
Newtonstraat 48
1446VR Purmerend