Hoge kwaliteit en hoge klantgerichtheid

Hoge kwaliteit en hoge klantgerichtheid

• Prijs/Kwaliteit

Geen waarschuwing dat er met de trekhaak niet getrokken mag worden.

Wij hebben een trekhaak besteld en laten monteren, voor een Peugeot 108. Totaal € 580. Toen de trekhaak gemonteerd was kregen we een telefoontje dat we de auto weer konden ophalen, maar er met de trekhaak niet getrokken mocht worden. Belachelijk dat er met een trekhaak geen aanhanger getrokken mag worden. Wel mocht er een fietsdrager op geplaats worden. Dat was voor ons het belangrijkste. Door 2 nokjes op de kogel, kan onze eigen fietsdrager van vorige auto, niet op de kogel. Wel konden we een passende fietsdrager kopen voor ca. € 500 of bijna € 400. Dus voor een ca. € 1000 kunnen we één elektrische fiets meenemen. Ik vind dat niet normaal, en misleidend. Wel alle lof voor de monteur, die keurig gewerkt heeft en mijn fiets thuis bezorgd heeft. Hij was ook de enige die sorry gezegd heeft.

• Prijs/Kwaliteit

Een prachtig bedrijf met allure met een klantgerichte persoonlijke benadering.

De afspraken met het autobedrijf Johan Meure zijn altijd tip top in orde. Toen laatst de accu het had begeven kon dezelfde dag nog een nieuwe worden besteld en geplaatst. Het personeel kenmerkt zich door een buitengewoon plezierige en klantgerichte service.

• Prijs/Kwaliteit

Auto was klaar op de afgesproken tijd

In verband met de afstand garage-huis huurauto mee, met het verzoek of de auto om 15.00 klaar kon zijn ivm de files waar ik anders in terecht zou komen. Auto was k keurig op tijd klaar!

Goede ervaring

• Prijs/Kwaliteit

Uitstekende uitvoering van service en after sales

Zonder veel details: Iedereen in dit bedrijf waar ik mee te maken had is uit op een tevreden klant. Ze hebben hun uiterste best gedaan en ik kan niet anders zeggen dan dat ik niets te wensen over had.

prima werk geleverd.

Alles conform de afspraken.

Middelmatig

In de eerste 3 maanden 2 maal terug met mijn Fiat naar garage; 2 maal waarschuwingslampje. De service is overigens prima en snel

Super geregel

Mooie scherp geprijsde vaste trekhaak onder mijn a250e laten zetten. Vragen over parkeersensoren werden vooraf uitgezocht en beantwoord. Zeer tevreden over dit bedrijf dus.

Uitstekende service

November auto gekocht met half jaar garantie Helaas toch een paar probleempjes met oa airco en gordel Alles opgelost en altijd een leenauto beschikbaar Bedrijf en medewerkers stralen vertrouwen uit en geven dit ook..zeer tevreden

Zeer goede service

Afspraak gemaakt ivm storing inspuitsysteem. De volgende dag storing verholpen, vervangen defecte sensor. Voor de zekerheid alles nog even gecheckt. De garantie was net verlopen. Toch zijn de werkzaamheden onder garantie verholpen. Dit is echte TOP service / klantenbinding.

• Prijs/Kwaliteit

Wat je mag verwachten maken ze ook waar

Vooraf communicatie en advies die ontzorgt

• Prijs/Kwaliteit

Trekhaakmontage naar volle tevredenheid uitgevoerd

De montage werd geheel naar wens uitgevoerd conform een eerder ontvangen offerte. Als lid van de ANWB werd tevens een wit kentekenplaat gratis meegeleverd. Prettig was dat die dag een vervangende auto gebruikt kon worden. Kortom een zeer tevreden klant.

Fijne garage, prettig personeel

Wij zijn denk ik al 15 jaar of langer klant bij Johan Meure en tot op de dag van vandaag zijn wij uitermate tevreden met de service. Ook voor de reguliere beurt worden netjes op de hoogte gesteld van de uit te voeren werkzaamheden en de daarbij behorende kosten, zodat je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Gewoon heel goed

Van A tot Z niets op aan te merken. Alles als afgesproken en op tijd uitgevoerd en volgens mijn vrouw was de auto ook gewassen

• Prijs/Kwaliteit

Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen

Ben drie keer terug geweest omdat de bekabeling van de trekhaak niet in orde bleek te zijn, maar uiteindelijk is alles naar de ens verlopen. Personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Tevreden

• Prijs/Kwaliteit

Prima bedrijf waar je nog als klant wordt gezien.

Ik ben hier een paar keer geweest voor onderhoud en het baliepersoneel is erg aardig.

• Prijs/Kwaliteit

respectvol en voorkomende behandeling en uitstekende service: betrouwbaar.

Zeer klantvriendelijk

• Prijs/Kwaliteit

Goede service en klantvriendelijk!

Nadat ik telefonisch advies had gevraagd voor nieuwe velgen en zomerbanden kreeg ik een dag later een offerte. Snel een afspraak kunnen maken waarbij tijdens de montage gewacht kon worden in de koffie ruimte. Extra kosten werden netjes vooraf overlegd! Goede service en kom zeker terug.

Eerste klas

Prettig contact, keurige offerte vooraf.

Top garage

Behulpzaam , vriendelijk en deskundig personeel. Uitstekende service.

Top service!

Hier mijn auto gekocht. Goed en snel geholpen bij een kapotte fitting en kabel, kon boven even een uurtje werken

• Prijs/Kwaliteit

Zeer goed alles volgens afspraak

's Morgens netjes opgevangen door medewerker, deze gaf aan wat de afspraak van de uitvoerende werkzaamheden. Stond een leenauto klaar( geen gebruik van gemaakt) Op de tijd dat de auto ongeveer klaar zou zijn kreeg ik een telefoontje dat de auto klaar was. Bij aankomst aan de receptie weer keurig opgevangen en alles lag al klaar, monteur werd opgeroepen om tekst en uitleg te geven voor het gebruik van de gemonteerde trekhaak. Alles was keurig geregeld, mijn complimenten je komt dit niet vaak tegen Er moet altijd een uitdaging zijn om nog beter te kunnen worden vandaar geen 5 sterren

• Prijs/Kwaliteit

Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden

Afspraak via de website van trekhaakcentrum gemaakt. Afspraken worden duidelijk vooraf besproken. Montage netjes uitgevoerd, ook na montage goede uitleg.

Newtonstraat 48

1446VR Purmerend