Hele goede service, zeer behulpzaam. Altijd even vriendelijk. Leggen zeer goed uit wat er moet gebeuren. De auto wordt prima onderhouden.
Ik ben te vrede met het resultaat.
De juiste trekhaak vergt goede voorbereiding en controle
Inmiddels al weer een paar jaar klant, altijd geweldig geholpen, houden zich aan afspraken, tijden. En vooral belangrijk, communiceren heel goed, uiteindelijke factuur komt altijd overeen met de telefonische prijsopgave. Laat mijn auto hier altijd met een goed gevoel achter! Geen verrassingen!
De auto wordt altijd goed opgeleverd, op tijd en er wordt goed gecommuniceerd over de kosten. Het personeel zowel bij de receptie, in de garage als bij de sales is erg vriendelijk.
Ik kwam met een storing langs, ze hebben de auto uitgelezen en een afspraak gemaakt in te repareren. Netjes en accuraat. Bij aflevering waren nog een paar puntjes open blijven staan; allemaal netjes opgelost bij de eerste beurt. Super nette garage. Zeer tevreden over de communicatie; bellen over de geraamde kosten.
zie boven
zou het iedereen aanbevelen vakwerk
Ik werd meteen geholpen. Vriendelijk personeel en zeer goede service.
Deskundig, prijs normaal, service buitengewoon goed.
Goede garages genoeg in Amsterdam hoor, maar als ik zeker wil weten dat mijn auto in goede handen is rij ik toch altijd naar Purmerend. Daar heb ik hem gekocht en het onderhoud wordt gedaan in overleg en door vakmensen. Zou ik in de toekomst een andere auto kopen dan ga ik voor het onderhoud wederom naar Purmerend.
Goede communicatie over de te monteren trekhaak. Voertuig was import. Voor de montage werd eerst informatie ingewonnen over hoe de montage van de bedrading het best kon worden uitgevoerd. Hierover werd ik als klant goed en kundig geïnformeerd.
Ontvangst is zeer vriendelijk en er zijn duidelijke afspraken gemaakt. Fijn om gebeld te worden wanneer er extra werkzaamheden zijn en in ons geval was dat het vernieuwen van de achterbanden. Ook werd gelijk de kosten genoemd en dat is heel goed om niet verrast te worden.
Top service
Zowel bij de aankoop van mijn auto , als bij de vervolg services ben ik zeer tevreden over de klantvriendelijke aanpak. Zowel de verkoper , de receptiemedewerker als de monteur. Ik heb ook mijn dochter aangemeld als klant.
Gewoon geen gezeur maar duidelijk. Voor de 2e keer een trekhaak laten monteren.
Keurige behandeling ,uitstekende service. Duidelijke afspraken.
Al jaren onze auto’s hier voor apk en onderhoud, gewoon een heel fijn bedrijf met topmonteurs en dito medewerkers. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
Zie hierboven.
Service goed, aan de auto hoefde niks te gebeuren, was meer alles nakijken.
Fijne afhandeling
auto werd direct naar binnen gereden en nagekeken. Alles naar behoren opgelost , hoop dat de storing nu niet meer voorkomt. Kreeg nog volledige garantie, zonder probleem. Auto is half jaar oud en heeft 4000 km gereden. Konden plaats nemen in wachtruimte met koffie
The front office/service representatives are very humble and the work was completed on time. Great job!
Goed geholpen en super service en goed meegedacht
Newtonstraat 48
1446VR Purmerend