Kleijne reparatie en nog zonder afspraak geholpen

Pervect gewon.

Very good service

I bought my car in 2015 from Johan Meure Purmerend showroom. Very good sales service & very good maintenance service over these years. I got good trade off of my car to buy new one from Johan Meure.

• Prijs/Kwaliteit

Fijn geholpen, duidelijke prijsopgave.

Prettig geholpen.

• Prijs/Kwaliteit

goede service en helder proces

Vooraf prijsopgave en uitvoering volgens afspraak. Leenauto tegen brandstofkosten en auto zelfs gewassen terug

Top service

Fijne service, denken met je mee en zijn ze zijn zeer betrouwbaar.

Snel en keurig geregeld

Top bedrijf

Snel geregeld via site

Prima geholpen en plaatsen trekhaak netjes gedaan.

Top service

Er wordt met je overlegd vooraf het onderhoud wat vervangen of gerepareerd moet worden, en wat de kosten gaan worden Extra service is dat de auto gewassen werd. Vriendelijk en behulpzaam.

• Prijs/Kwaliteit

Na een foute montage van de trekhaak alles weer opgelost....super service

Geen probleem na de foute montage ze hebben het meer als goed opgelost!

Erg goed

Prima service, zeer klantgericht, prettige mensen, snel geholpen

• Prijs/Kwaliteit

Dat het bedrijf je als klant ziet en duidelijk communiceert!

Mijn ervaring is na aanschaf van 2 auto's de afgelopen 2 1/2 jaar is dat in alle gelederen binnen het bedrijf de volgende punten sterk zijn aan het bedrijf. 1. Reële prijs voor je inruil 2. Vriendelijk zakelijk gesprek bij de koop. Door punt 1 en 2 besloten onderhoud aan de auto's bij JM te laten uitvoeren. 3. Onderhoud, medegedeeld wat er gedaan moet worden en prijsopgave Daarna wordt onderhoud pas uitgevoerd. Tot slot een mooi aanbod van auto's voor elke portemonnee! Keep up the good work!

Keurig geregeld

nette afhandeling. ziet er professioneel uit.

Gewoon goed.

Netjes, vriendelijk oprecht, goede communicatie. Extra service ook geen probleem. Nog niet zo lang klant, maar goed gevoel bij!

• Prijs/Kwaliteit

Duidelijke uitleg over de reparaties, en kosten

Altijd behulpzaam

• Prijs/Kwaliteit

Zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Zeer plezierig en vlotte bediening.

perfect geregeld

mooie trekhaak laten monteren, goed geholpen

Snelle service klant vriendelijk

Vriendelijk , helder en behulpzaam

We hebben proefgereden in twee auto's. De verkoper hield goed in de gaten wanneer we terug waren om ons meteen naar de tweede auto te leiden. De nabespreking ging in een goede harmonie en heldere uitleg van kosten en dergelijke. Onze oude auto werd eerder ingeleverd bij een ander bedrijf en daardoor was het moeilijk om naar uw bedrijf te komen. Met openbaar vervoer wilden wij liever niet vanwege corona en onze leeftijd. Ons verzoek om de auto te brengen is gehonoreerd. Hij is afgeleverd door een heel vriendelijke medewerker.

TOP FIRMA

Ik ben er heel wat jaren klant vanwege hun goede service en adviezen. uiteraard de mooie wagens.

zeer goed

alles correct opgelost

Goede heldere communictie

Het bedrijf communiceert erg duidelijk aangaande de problemen met de auto en eventueel meerwerk. Er valt goed met hun te overleggen over welke werkzaamheden we of niet uit te voeren. Offerte erg duidelijk doorgegeven

Fijn

Klantvriendelijk, afspraken zijn nagekomen en er is overleg geweest voor de nodige reparaties. Als extraatje is de auto gewassen, dat noem ik pas service!

• Prijs/Kwaliteit

Verleden jaar prima auto gekocht bij Johan Meure. Helaas ging binnen 1 jaar mijn airco defect en dat kan gebeuren. Zonder problemen is mijn airco gerepareerd en er is zelfs een nieuwe pomp geplaatst. Ik hoefde daar niet voor te betalen. Klasse Johan Meure, zo doe je aan klantenbinding!

• Prijs/Kwaliteit

Uitstekende service tegen een redelijke prijs.

Ik kwam daar voor een A(kleine) service beurt. Vooraf werd doorgenomen of ik nog aandachtspunten had. Deze zouden dan gelijk worden meegenomen in de servicebeurt. Voor dat de beurt werd afgerond kreeg ik een conceptnota zodat ik in alle rust na kon kijken wat men gedaan had of nog zou doen. Eventuele aanmerkingen op de nota werden gelijk aangepast in de eindnota, Voor dat de auto werd afgeleverd kreeg ik de aangepaste eindnota en werd de auto ook nog gratis gewassen. Deze handelswijze schept vanzelf sprekend vertrouwen. Ik ben dik tevreden over de onderhoudsbeurt in mijn garage.

Newtonstraat 48

1446VR Purmerend