Zeer vriendelijk, service is geweldig, oprechte aandacht en kwaliteit!! Na vele garages te hebben gehad zijn wij nu uiterst tevreden over deze garage!!
Goede Garage, als ik bel kan ik altijd gelijk terecht. Vriendelijk personeel en eerlijke prijzen.
Goed en eerlijk Autobedrijf.
Klantvriendelijk, duidelijk, eerlijk!
goede service en altijd vriendelijke personeel
Goeie ervaring met de garage altijd goed geholpen top bedrijf
Duidelijk verhaal van de medewerker van de servicebalie en de leen auto stond al klaar
Heel tevreden klant’! Zijn altijd bereikbaar en erg goede service! Kan altijd bij twijfel even snel langsrijden voor een check. Ben hier altijd erg blij mee!!!
Een lastige elektrische storing, goed verholpen door terzake kundige monteurs.
Ik ben zeer tevreden over het werk dat uitgevoerd wordt. Ik word vooraf, tijdens en aan het eind goed geïnformeerd. No non sense maar wel warm, is de sfeer.
Ik ben al heel lang klant en zeer blij dat ik jullie destijds gevonden heb toe ik een garage in Nieuw Vennep zocht. Altijd prima geholpen en zeer redelijke rekeningen. Ik blijf jullie zeker nog heel lang klant.
Mijn airco werkte niet meer en het was moeilijk te achterhalen wat het probleem was, maar er is net zolang gezocht tot duidelijk was wat er aan de hand was. De airco werkt nu weer prima. Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen!!
Via schoonzoon daar gekomen en het voelde als een warm bad
Mijn auto voor APK gebracht. Eerlijk advies , betaalbare reparaties!
Transparantie en klantvriendelijkheid zijn vanzelfsprekend bij Van der Maarl.
Vakkundige, eerlijke en aardige mensen!
s,morgens auto gebracht voor servicebeurt+ motormanagementstoring en AKP, Leenauto meegekregen. s'middag was de auto al klaar en afgemeld bij RDW.
Altijd zeer vriendelijk te woord gestaan, snel en deskundige. Eerlijk en transparant. Al jaren een tevreden klant.
We brengen altijd onze auto’s bij vd Maarl Nieuw-vennep, omdat zij goede service bieden en vriendelijk in de omgang zijn. Bovendien denken ze met je mee binnen de mogelijkheden die je als klant hebt.
Als altijd word ik deskundig, vlot en vriendelijk geholpen bij deze garage.
Eerste klasse service voor de best prijs van de omgeving.
Vriendelijk personeel en goede service!
top bedrijf
Goeie service, vriendelijk personeel, denken met je mee en geven heerlijk advies.
Ben tevreden over de service.
Luzernestraat 180
2153 GN Nieuw-vennep