We worden altijd erg goed geholpen en er wordt met je meegedacht. Voor alles wordt een oplossing gevonden.
Prettig,duidelijk en geen verassingen achteraf.
Geen woorden voor
zie boven
vanaf het begin was het contact met Jeroen en zijn team erg prettig. Ik was op zoek naar een beetle waar ik al een tijdje naar op zoek was - de perfecte vond ik bij van der Maarl. De onderhandelingen gingen vlot en binnen een week stond hij gereed met een service beurt en wat aangeboden extra's klaar om opgehaald te worden. Het hele traject gaf een vertrouwd gevoel.
Vriendelijk personeel. Ze doen altijd hun best om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Goede uitleg over reparaties en de kosten aan een leek zoals ik. Inmiddels ook 2 auto's gekocht bij ze. Prettig bedrijf!
Ze zijn een uitstekend Ze zijn klantvriendelijk, hulpvaardig en professioneel
Prima garage en service. Ook voor aankoop van een gebruikte auto.
Wij hebben al jarenlang onze camper in onderhoud bij van Maarl. Wij komen nooit voor verrassingen te staan bij het betalen van de rekening, alles wordt keurig van te voren besproken indien er mogelijk extra kosten gemaakt moeten worden.
Prima en snelle service wanneer hierom gevraagd wordt !
Top service & betrouwbaar garage
Ik ben uitermate te vreden als er bijzonderheden zijn word ik van tevoren ingelicht
Zowel m’n bedrijfswagen als m’n camper zijn bij de mannen in onderhoud. Ze denken heel goed mee en vooral vanuit het oogpunt van de klant. Verstand van zaken. Kortom een dikke 5 stars
Alleen maar positief
Prima service, goedkoper dan de dealer. Vooraf overleg over de kosten.
Motor van camper werd weer goed gerepareerd.
Zeer goede ervaring voor zowel onderhoud als reparatie. Uitstekend meedenken en goed advies.
Nog nooit een garage gehad die zo eerlijk en kundig was. Wat een goed bedrijf. Overleggen en houden goed contact met je. Ik zou dit bedrijf echt aanbevelen.
Wij komen hier al jaren met meerdere auto.
deskundig en geen kul verhalen
De startmotor van mijn panda is voor een keurige prijs vv en werkt prima!
Buitengewoon vriendelijk en deskundig personeel en een geweldige service. Bedrijf is uitsluitend klantgericht.
Ik kom hier altijd met mijn auto en altijd goed geholpen. Mocht er toch nog iets niet goed zijn verhelpen ze dit altijd. Vriendelijk personeel die voor je klaar staat.
Mijn ervaring is dat het een goede garage is met een goede service en een goede prijs/kwaliteit.
Luzernestraat 180
2153 GN Nieuw-vennep