Goed en eerlijk bedrijf, en vakbekwaam

Goed eerlijk en vakbekwaam bedrijf.

top service

Had probleem met bedrijfsauto ,meteen geholpen en goed betaalbaar.

• Prijs/Kwaliteit

Top Service staan altijd voor je klaar

Vriendelijk Personeel, de eigenaren denken mee met de klant. Komen afspraken goed na. Snelle service Al jaren tevreden klant

• Deskundigheid N.v.t.

perfect bedrijf

Deskundig ,prima prijs,aardig ,prima vakmanschap

• Prijs/Kwaliteit

Goed bedrijf, vriendelijke mensen.

Goede bedrijf, met vriendelijke, flexibele leiding. Leiding zelf is zeer deskundig. Met het groter worden komt er meer personeel. Mijn indruk is dat hierdoor de deskundigheid, kwaliteit en accuraatheid wel dalende is. Een bekend verschijnsel bij groeiende bedrijven. Mijn advies is om hier de nodige aandacht aan te besteden en wellicht bepaalde keuzes te maken.

Goede service!

Hier word je altijd goede geholpen. Ook denken ze graag met je mee over oplossingen.

Perfecte garage

Altijd deskundig geholpen en je betaalt niet de hoofdprijs.

Voortreffelijke service

Mijn auto al jaren in onderhoud bij deze garage en kan me geen betere voorstellen.

Betrouwbaar!

We zijn erg goed geholpen bij de aanschaf van een andere auto.

Van der Maarl is topbedrijf

Al meerdere keren geweest voor beurtje groot of klein van apk tot reparatie. Altijd goed en netjes. Aardig personeel en prima locatie. Al met al een aanrader.

Zeer professionele garage

Altijd heel duidelijk en vooral betrouwbaar.

• Prijs/Kwaliteit

Top service en altijd eerlijk tegen de klant.

Prima en betrouwbaar

• Prijs/Kwaliteit

Fijne zaak. Werknemers prettig in de omgang.

Goede prijs gekregen voor mijn inruilauto. Ging heel vlot allemaal. Een aantal zaken aan de auto die ik kocht moesten nog opgeknapt worden. Dat was allemaal geen probleem. Een maand na aankoop bleek er iets te zijn met een remblok. Dat is gratis verholpen. Goede service. Lekkere koffie en thee.

• Prijs/Kwaliteit

Altijd goed, leuk en snel

Top service

• Prijs/Kwaliteit

Van der Maarl is een geweldig bedrijf erg persoonlijk en tegelijkertijd professioneel

Top zo als altijd

Uitstekende service

Mijn auto had een serieuze olie-storing waardoor 'verder'.rijden niet meer mogelijk was. Omdat de ze storing zich niet had aangekondigd, had ik geen afspraak kunnen maken, maar ondanks dat hun dag- en weekplanning overvol zat, hebben ze toch voor elkaar gekregen om de storing op korte termijn op te lossen.

Klantvriendelijk en duidelijk

Een eerlijke en duidelijke benadering en afhandeling waarbij afspraken werden nagekomen en flexibiliteit werd getoond. Belangrijk is natuurlijk ook het vervolgtraject binnen de BOVAG-garantie; maar vooralsnog heb ik daar ook het volste vertrouwen in.

Superservice

Naast een APK werd het een hele nieuwe versnellingsbak voor onze camper. En dat zeer kort voor het begin van onze vakantie! Goede begeleiding en adviezen, heldere keuzes aan de hand van wat er leverbaar was en goed rekenwerk. En een vlotte (dé)montage. De camper was op tijd klaar en rijdt weer snoeistrak.

Op en top service

Zeer adequaat en vriendelijk personeel

Eerlijkheid

Een garage die zeer deskundig is maar vooral betrouwbaar.

• Prijs/Kwaliteit

Met pech staan in Hoofddorp op zaterdag morgen, een belletje en het probleem werd opgelost.

Mijn probleem wordt snel en vakundig opgelost.

• Prijs/Kwaliteit

Kom al jaren bij de garage. Super service, super aardig. Heb er zowel een auto gekocht + al jaren mijn onderhoud en apk bij het bedrijf. Zeker een aanrader!

Wat een toppers

Onze dochter ondervond een probleem met het starten van haar auto op lokatie in Hoofddorp. Blijkt dat de cabineverlichting per abuis handmatig ingeschakeld was met als gevolg accu leeg. 17.30 uur v d Maarl gebeld. Geen probleem. Morgenochtend sturen we even een monteur. Monteur keurig op afgesproken tijd aanwezig. Snelstarter er op en uiteraard lopen. Vraag de monteur : wat zijn de kosten. Niets meneer dat is service. Dat heet service naar de klant. Helemaal top. Dank je wel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en snelle service
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Luzernestraat 180