Snel geholpen
Zie de zin hierboven
Lekke band thuis en haast hebben. Snel tussendoor geholpen. Gaf heldere adviezen op vragen. Vakman die met plezier werkt!
Een uitstekende garage met keurige tarieven en een super service!
Zelf heb ik niet veel verstand van auto’s maar ik ben bij Markus goed aan een leuk autootje geholpen. In de eerste maanden garantie gehad. Super!
Wordt als klant gezien, alles goed verzorgd, aardige mensen.
Ik werd erg snel geholpen en op een erg prettige manier. Autogarage Markus is erg vriendelijk en denken mee. Communicatie verloopt altijd erg soepel. Ga zo door!
Snel en goed geholpen
Ook bij zomaar binnenlopen is er tijd voor een klant
Door dommigheid vergeten dat mijn apk verliep. Ik belde op donderdag terwijl het op maandag zou verlopen en kom op vrijdag nog terecht. Alles was prima geregeld voor een prima prijs en kon de auto willekeurig op de dag op komen halen wanneer het mij uitkwam. Top!
APK op gewenste datum en tijd, vriendelijk contact, auto teruggebracht in Bruinisse en betaling met mobieltje na ontvangst.
Goede nette garage, zeer klantgericht, zo door gaan!!!
Dit was mijn tweede bezoek aan Garage Markus. Het betrof deze keer een APK keuring. De afspraak was snel gemaakt zonder moeilijke agenda's. De keuring verliep voorspoedig. De toelichting was kort, professioneel en duidelijk. De receptie is simpel maar doelmatig inclusief koffie.
Een man van weinig woorden. Hij is deskundig en weet wat hij doet. Bij deze garage ga je niet weg met het gevoel dat je teveel hebt betaald.
Altijd Goed!
Zeer goed geholpen
Snel en efficiënt met een probleem geholpen.
Erg blij met de aanschaf van onze tweedehands auto. Alle gebreken zijn voor de koop netjes verholpen/vervangen. Gastvrij en netjes geholpen. Eigenaar weet waar hij over praat.
Vriendelijk ontvangst en goede uitleg van de nota, dit werd punt voor punt doorgenomen en uitgelegd, ik kom zeker terug bij deze garage!! GA ZO DOOR!!
auto is afgeleverd zoals afgesproken
Vriendelijk en efficiënt, goede service
Zeer klantvriendelijk, en goede uitleg over de kosten.
Zorgvuldige begeleiding en deskundig advies.
Goede ervaring
Netjes en vakkundig behandeld